Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana’daki Yapay Zeka Destekli Meme Coin 1 Günde Yüzde 20 Kazandırdı

Son dönemlerde kripto para dünyasının en popüler ticaret botlarından biri haline gelien Truth Terminal’in desteklediği Goatseus Maximus (GOAT), hızlı bir şekilde yükseliyor.

Yapay zeka meme coinlerinin büyük bir kısmı, geçtiğimiz gün içerisinde yüzde 20’yi aşan oranlarda değer kaybetti. Ancak yatırımcılar, Cumartesi gününe düne kıyasla daha iyi bir başlangıç yaptı.

TradingView verilerine göre bundan yalnızca birkaç hafta önce piyasaya sürülen Goatseus Maximus (GOAT), son 24 saat içerisinde yüzde 21 oranında değer kazanarak 0,69 dolardan 0,84 dolara kadar yükseldi.

GOAT, yapay zeka alanında piyasa değeri bakımından en büyük meme coin olarak ön plana çıkıyor. CoinGecko verilerine göre onu takip eden Turbo (TURBO), CorgiAI (CORGIAI) ise aynı süreç içerisinde sırasıyla yüzde 10,9 ve yüzde 2,3 değer kaybetti. Fartcoin (FARTCOIN) fiyatında ise yüzde 33,3’lük artış kaydedildi.

Goatseus Maximus, Solana ekosistemindeki Pump.fun platformu aracılığıyla piyasaya sürüldü. Memecoinler için kullanılan Pump.fun, kullanıcıların kolaylıkla kendi tokenlarını oluşturmasını sağlıyor.

Pump.fun’daki @EZX7c1 adlı kullanıcı tarafından oluşturulan meme coin, yapay zeka botu Truth Terminal tarafından destekleniyor. 832 milyon dolarlık piyasa değeri olduğu belirtilen token, Raydium havuzuna eklenmek için yeterli tohum likiditeyi sağlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!