Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SON DAKİKA: Bitcoin (BTC) Fiyatı 26.000 Doları Gördü

Bitcoin (BTC) fiyatı son 24 saat içerisinde %8 ve üzeri artış elde ederek tüm zamanların rekorunu tazeledi. Basın saati itibarıyla 26.000 dolar engelini deviren BTC’nin bu hareketi aslında beklenen bir gelişmeydi. Altcoinlere fırsat vermeyen Bitcoin, bu yükselişini nereye kadar devam ettirecek?

Bitcoin’in piyasa hakimiyeti yılın en yüksek seviyelerinde 

Bitcoin’in piyasa hakimiyeti bu rekor ile yeniden 70 seviyesinin üzerine çıktı ve 71’e doğru ilerliyor. Hakimiyet oranının son 24 saat içerisinde %0,81 artış elde ettiği ve en son 8 Ocak 2020 tarihinde görülen seviyelere kadar yükseldiği görülüyor.

Yaptığı Bitcoin analizleri ile bilinen Tone Vays, aslında bu fiyatların çok daha üstüne çıkılabileceğini belirtti. Vays, yakın gelecekte 100.000 dolarlık Bitcoin hedefinin ise aslında oldukça düşük bir hedef olduğunu ifade etti. Ünlü analistin tahmini ise 2021 yılında 200.000 veya 300.000 dolar seviyelerine kadar çıkılması.

Balinalar veya kurumsal yatırımcılar, Bitcoin alıyor 

Bitcoin ekosisteminin “en eski” isimlerinden olan Bobby Lee ise yükselişin balina veya kurumsal yatırımcı kaynaklı olduğunu düşünüyor. Lee, Noel tatili döneminde bile balinaların veya kurumların Bitcoin aldığını belirtti.

1 Bitcoi’in değeri ise an itibarıyla 200.000 Türk lirasının üzerine çıktı. Bitcoin’in bu fiyat yükselişinin nerede duracağını ise tam anlamıyla bütün kripto para piyasası merak ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!