Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stablecoin Çıkaracak Kripto Para Projesi Airdrop İçin Tarih Planladı!

Merkeziyetsiz stablecoin protokolü HAI, Optimism (OP) üzerindeki ana ağ lansmanı öncesinde airdrop yapacağını duyurdu.

Stablecoin protokolü HAI,  20 Şubat tarihinde Optimisim ana ağına (mainnet) geçiş yapmadan önce airdrop yapacağını açıkladı. Airdrop protokolün yönetim token’ı KITE üzerinden yapılacak ve 12 Şubat tarihinde gerçekleşecek.

Açıklanan detaylara göre gerekli şartları karşılayan kullanıcılara KITE’ın toplam arzının %22,3’ü airdrop olarak gönderilecek. HAI kurucusu Ameen Soleimani, şartları karşılayan 18.000’den fazla kullanıcı olduğunu ve bunların Reflexer Protokolü kullanıcıları, HAI test ağı kuallnıcıları ve birden fazla kez oy kullanan kullanıcılar olduğunu belirtti.

Kurucu Soleimani, projenin geleceği hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

HAI’nin Optimism’de faaliyete geçmesiyle birlikte kullanıcılar RAI’nin sağlam ve esnek sisteminin tüm avantajlarından faydalanırken Optimism’in hızı, ölçeği ve kullanılabilirliği ile de tanışıyor. Merkeziyetsiz stablecoinlerin bu yeni çağında, HAI’nin benzersiz kontrollü pe mekanizması, ekonomik değişimlere ve insan hatalarına dayanıklı yeni nesil merkezi olmayan para birimini yaratacaktır.

Ethereum tabanlı stablecoin olan RAI’nin çatalı olan HAI, diğer stablecoinlerin aksine itibari para sabitliği değil farklı merkeziyetsiz kritpo paralara olan sabitliğiyle öne çıkıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!