Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stablecoin Devi Tether Yeni Altcoin Projesini Seçti: İşlemler Yakın Başlayacak!

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı Tether, bir altcoin projesinin ağına daha yayılma kararı aldı.

Tether tarafından 19 Ağustos günü yapışan açıklamada, USDT’nin kısa süre sonra Aptos (APT) ağında hayata geçeceğine yer verildi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada bu entegrasyonun, Aptos’un gelişmiş blockchain teknolojisinden ve olağanüstü hız ve ölçeklenebilirliğinden yararlanarak, Tether’in dünya çapında daha erişilebilir ve kullanışlı hale getirmeye yönelik geniş stratejisinin bir parçası olduğu aktarıldı.

Güncel verilere göre Aptos’un ortalama günlük aktif kullanıcı sayısı Ocak 2024’te 96 binden Temmuz 2024’te 170 bine yükseldi. Ayrıca Mayıs 2024’te tek bir günde rekor kıran 157 milyon işlem gerçekleştirildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Tether CEO’su Paolo Ardoino, Aptos ile sağlanan bu iş birliğinden duyduğu heyecanı paylaştı:

Tether ekibi, Aptos ekosistemiyle entegre olmaktan ve iş birliği yapmaktan heyecan duyuyor ve kripto para birimlerini daha erişilebilir ve işlevsel hale getirme konusundaki kararlılığımızı artırıyor. Aptos’un yenilikçi teknolojisi, USD ile daha hızlı ve daha uygun maliyetli işlemleri kolaylaştırmak için sağlam bir platform sunuyor. Bu iş birliği, inovasyona öncülük etme ve kullanıcılarımızı güvenilir finansal araçlarla destekleme yönünde devam eden çabalarımızın altını çiziyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!