Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

StarEx TR, Kripto Dünyasında Güvenilir Yol Arkadaşınız Olmaya Hazır!

Türkiye merkezli kripto varlık hizmet sağlayıcısı StarEx TR, kripto para yatırımcılarının yol arkadaşı olmaya geliyor.

Türkiye’de kripto varlık hizmet sağlayıcı olarak faaliyet gösteren StarEx TR, güvenlik, yenilik ve kullanıcı merkezli özellikleri harmanlayarak benzersiz bir alım satım deneyimi sağlamayı hedefliyor. İster deneyimli ister yeni başlayan bir trader olun StarEx TR, ihtiyaçlarınızı karşılamak ve beklentilerinizin ötesine geçmek üzere tasarlanmış kapsamlı bir platform sunuyor.

StarEx TR’yi seçmek için 5 neden

  • Üstün güvenlik ve güven: StarEx TR’de varlıklarınızı korumak, her şeyden önce geliyor. TechSign ile iş birliği yapan platform, güvenli ve uyumlu bir işlem ortamı sağlamak amacıyla en güncel KYC ve AML prosedürlerini uyguluyor. StarEx TR’de sağlam güvenlik önlemleri sayesinde yatırımlarınızın güvence altında olduğunu bilerek gönül rahatlığıyla işlem yapabilirsiniz.
  • Yenilikçi işlem özellikleri: StarEx TR, işlem deneyiminizi geliştirmek için gelişmiş araçlar sağlıyor. Platformda, düşükten alıp yüksekten satarak piyasa volatilitesinden yararlanmak üzere tasarlanmış Spot Grid Trading ile stratejilerinizi otomatikleştirmeniz mümkün. Shark Fin yatırım ürünüyle de kripto varlıklarınızdan dengeli bir getiri elde etmek için sabit ve esnek faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca yakında piyasaya sürülecek olan Spot Copy Trading özelliği, başarılı yatırımcıların stratejilerini kopyalamanıza olanak tanıyarak yatırım sonuçlarınızı iyileştirmenizi kolaylaştıracak.
  • İlgi çekici ödül ve kampanyalar: StarEx TR’de heyecan, her an ve her saniye sürüyor. Kaydolma, KYC doğrulamasını tamamlama ve ilk kez yapılan para yatırma işlemi gibi aktivitelerle puan biriktirmek mümkün. StarEx TR’yi arkadaşlarınıza tavsiye ederek, günlük işlem yaparak ve çekilişlere katılarak ödüllerinizi artırabilirsiniz. Platformun dinamik tavsiye programı, komisyon avantajları sağlayarak ağınızı büyütmeye ve yatırım faaliyetlerinizi artırmaya teşvik eder.
  • Eğitim ve topluluğa bağlılık: StarEx TR, kullanıcılarını bilgi ile güçlendirmeye inanıyor. Platform, özellikle gençlere ve üniversite topluluklarına odaklanarak bireyleri blok zinciri teknolojisi ve kripto paralar hakkında eğitmeye kararlı.
  • 7/24 kullanıcı desteği: Yatırım deneyimine büyük önem veren StarEx TR, 7/24 aktif olan bir destek ekibi de sağlıyor. Resmi olarak mayıs ayında faaliyete geçen platform, güvenlik, inovasyon ve kullanıcı eğitimine odaklanıyor.

Platform, bu ay yürürlüğe giren kripto varlık kanununa tam olarak uyum sağlamaya hazırlanırken gerekli tüm uyumluluk ve güvenlik standartlarını karşılayacağını da temin ediyor.

StarEx TR Yönetim Kurulu Başkanı Batu Noyan, yeni yasanın ekosistemi daha güvenli hale getireceğini söyledi. “Devletimizin kripto yasasını tamamen destekliyoruz. Bu yasanın kripto ekosistemini daha güvenli hale getireceğine inancımız tam.” diyen Noyan, platformun kullanıcı güvenliği ve eğitimine olan bağlılığının da altını çiziyor.

StarEx TR Pazarlama Müdürü Güner Durmaz ise güven unsurunun önemine dikkat çekti. Durmaz, “Ana sorumluluğumuz, kullanıcıların güvenle işlem yapabilecekleri bir ortam oluşturmak. Pazarlama çalışmalarımıza yenilikçi ve etkili adımlar atmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Son olarak, StarEx TR İş Geliştirme Müdürü Muammer Uslu da gençlere yönelik çalışmalardan bahsetti. Uslu, “Genç kullanıcılara yönelik program ve uygulamalar geliştiriyor, güçlü bir teknolojik temel ve güvenliğin önemini vurguluyoruz.” dedi.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!