Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Starknet Airdrop İddialarını Doğruladı: Son Snapshot’lar Alındı!

Starknet ağını geliştiren Starknet Foundation, yaklaşmakta olan airdrop’uyla ilgili sosyal medyada çıkan iddiaları doğruladı.

Starknet’in sitesinde kısa süreliğine gözüken ve daha sonra kaldırılan sayfadan alınan ekran görüntüleri, spekülasyona yol açtı. Bu görüntülerde Starknet’in düzenleyeceği airdrop’a katılmak için hangi şartların gerektiği yer aldı.

Ancak burada “Starknet” isminin yanlış yazılmış olması gibi bazı hatalar, bunların taslak sayfalar olabileceği düşüncesine yol açtı.

Resim

Starknet Foundation, “Teknoloji ekipleri farklı farklı ön yüzler geliştirip test ediyor, bunların bir kısmı gün yüzüne çıkıyor, bir kısmıysa çıkmıyor.” açıklamasını yaptı.

Bunların taslak olduğu ve hala geliştirme aşamasında olduğu doğrulanırken, airdrop için detayların ve aranan kriterlerin tamamlandığı zaman toplulukla paylaşılacağı belirtildi.

Starknet ekibi ayrıca airdrop için aranacak şartların hangi zaman aralığında geçerli olduğunun zaten belirlendiğini belirtti. Kullanıcıların Starknet’te bundan sonraki faaliyetleri, airdrop’a katılıp katılamayacaklarını etkilemeyecek.

Starknet Foundation, 2022’deki bir açıklamasında toplamda 10 milyar adet Stark (STRK) tokenın ihraç edileceğini, bunların %50’sinin Stark Foundation’da kalacağını, kalan kısmının ise geliştiricilere, ekosisteme katkı sağlayanlara ve topluluğa dağıtılacağını belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!