Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stellar Yönetimi Önemli Bir Karara İmza Attı: Stellar Logosu Değiştirilecek!

Toplam piyasa hacmine göre dünyanın en büyük dokuzuncu kripto para birimi konumundaki Stellar Lumens, yakın tarihte logo değişikliği yapma kararı alan üçüncü büyük kripto para birimi oldu.

Stellar Development Foundation tarafından yapılan açıklamada, Stellar’ın özellikle finansal kurumlara ve büyük oyunculara daha çekici  bir hale getirilmesi için eski logunun değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

Medium hesabından yapılan duyuruda yeni logonun çok yönlü olması gerektiğine ve hem t-shirt, hem coinmarketcap hem de herhangi bir uygulama ikonu olarak güzel durması gerektiğine karar verildi. Yönetim bunun yanı sıra yeni logonun Stellar’ın hikayesinin bir kısmını anlatması gerektiğini ifade etti ve logonun bir roket gemisi olamasa bile, uzayla ilgili bir şeyleri çağrıştırabileceği açıklandı.

Yönetimin elinde bazı logo modelleri olsa da, toplulukla yapılan bu paylaşım ile logonun çok daha mükemmel hale getirilmesi planlanmakta. Aşağıdaki örnek logodan da görülebileceği üzre Stellar biraz daha modern ve sert bir tutum sergilemeyi hedeflemekte.

Özellikle XRP kripto para biriminin rakibi olarak görülen ve temel olarak benzer teknolojilere ve benzer kuruculara sahip olan Stellar, Litecoin’den sonra logo değişikliğine giden en güncel kripto para birimi oldu. Litecoin’den önce logo değişikliğine giden bir diğer isim ise kendisini Ripple’dan soyutlamaya çalışan XRP olmuştu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment