Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Substratum Binance’den Neden Delist Edildi? Tartışmalar Sürüyor

Binance, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada platformdaki standartlara uymakta güçlük çeken Substratum’u diğer 4 kripto para ile birlikte borsadan çıkaracağını ve bu koinler için trade işlemlerinin durdurulacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili yapılan değerlendirmeler sonucu çeşitli kriterlere uymayan koinleri ‘üzülerek’ borsadan çıkardığını ifade eden Binance, bir nevi low cap alt koinlere de aba altından sopayı göstermişti.

Ancak Binance’in SUB’u platformdan çıkarmasının ardında yatan gerçek, oldukça enteresan. Binance CEO’su CZ’nin, 16 Şubat tarihinde SUB Ekibine verdiği yanıtta, borsanın SUB’u çıkarma sebebinin, müşteri fonları ile trade yapılması olduğu açıkça görülüyor.

Konuyla ilgili bir tweet atan Substratum CIO’su Abram Cookson, Binance CEO’su CZ’ye tepki gösterirken şunları yazdı:

”(CZ’nin SUB’un delist edilme sebeninin ekip ve kurucular olduğunu ifade eden bir postu beğenmesinin ardından) Proje mi? Ekip mi? Kurucular mı? Tüm ekibimin tek bir emoji ile ateş altına alınmasını istemiyorum. Onlar her gün ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Sorun ben miyim? Yanlış bir şey mi söyledim? Gerçekten merak ediyorum.”

Bunun üzerine CZ, o çok konuşulacak olan şu sözleri yazdı:

”Belki de geliştirici ekibe harcamak için topladığınız paralar ile trade yapmayı bırakmalısınız. Her neyse, bu konu ile ilgili olarak cevap vermeyeceğim.”

CZ, daha sonra delist konusunda erken uyarı yapmak gibi şanslarının olmadığını çünkü öteki durumda ekiplerin elindeki tüm tokenleri satma şanslarının olduğunu da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment