Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan Yerli Ve Milli Metaverse Projesi İle Ortaklık

Yerli ve Milli Metaverse olarak tanıtılan Metavision, Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile resmi bir ortaklık kurdu.

Metavision ve T.C Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı tarafından 15 Ağustos günü Twitter üzerinden bir gönderi ile duyurulan söz konusu ortalık proje takipçilerini heyecanlandırdı. Henüz ortaklığın boyutlarına dair detaylar tam olarak açıklanmamış olsa da yakın zamanda söz konusu anlaşma ile alakalı daha çok bilgi edineceğiz gibi duruyor. 2021 yılının ilk çeyreğinde Türk girişimciler tarafından hayata geçirilen projenin yakın zamanda halka açık satışa hazırlandığı biliniyor. Metavision resmi web sitesinde paylaşılan yol haritasına göre net tarihi belli olmayan halka açık satışın 2022’nin üçüncü çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor. Projenin CEO koltuğunda Furkan Yılmaz, CFO koltuğunda ise Ömer Özburun oturuyor.

Projenin yatırımcılarına baktığımızda karşımıza BlueZilla çıkıyor. Geçtiğimiz boğa döneminde takipçilerine yüksek kazançlar sağlayan BlueZilla’nın yükseliş dönemi ardından birçok kullanıcıyı token kilitleme sistemi sebebiyle zarara uğrattığı bilinirken Metavision’un bu doğrultudaki partner seçimi sosyal medya üzerinde bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı. Metavision Litepaper‘ına göre “Tier” sistemi ile dağıtılması planlanan tokenlar BSCPad, MetaVPad, GameZone gibi “Vesting sistemi” (satın alınan tokenların belirlenen zaman dilimlerinde parça parça kilitleri açılacak ve belirlenen oranlarda kullanıcılara teslim edilecek) ile çalışan platformlarda satışa sunulacak.

Halka Açık Satış Fiyatı ve Arsa Satışı

Projeye ait tokenların 0,0150 dolardan halka açık satışı gerçekleştirilecek. Yakın zamanda gerçekleşmesi planlanan ama henüz net tarihi açıklanmayan halka satışın ardından 2022 dördüncü çeyrekte projenin merkezi borsalar (Cex) üzerinde listelenmesi bekleniyor. Aynı çeyrekte projenin metaverse evreninde kullanım olanakları yaratılacak NFT satışlarına başlanacağı ve Metalands arsa satışının devreye koyulacağı biliniyor. Ayrıca arzu eden kullanıcılar projeye ait detaylı arz verilerini ve ön satıştan edinilen tokenların hangi periyot ile kullanıcılara teslim edileceğini buradan kontrol edebilirler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!