Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tanınan Balina Her Gün Bu Altcoin’i Topluyor: Yine Milyon Dolarlık Aldı!

Sosyal medyada Machi Big Brother olarak tanınan müzisyen Jeffrey Huang, Friend.tech (FRIEND) yatırımlarına bir yenisini ekledi.

Son bir hafta içerisinde milyonlarca dolarlık FRIEND satın alan Machi Big Brother, 9 Mayıs günü bir kez daha harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre popüler yatırımcı, 2,34 dolar maliyetle 1,44 milyon dolar değerinde 617.609 FRIEND satın aldı.

Yatırımcı şimdiye kadar 2 farklı FRIEND alımı gerçekleştirmişti. Bu son işlemiyle birlikte elinde 2,31 dolar maliyetten 6,49 milyon dolar değerinde 2,8 milyon FRIEND alımı yapmış oldu.

Sosyal medya platformu Friend.tech’in kripto parası olan FRIEND, geçen hafta airdrop yoluyla piyasaya sürülmüş ve ilk günden bu yana yatırımcıların ilgi odağında yer almıştı.

Kripto para piyasasındaki kötü gidişattan nasibini alan FRIEND son 24 saat içerisinde önemli düşüşler sergileyerek Machi Big Brother’ı da zarara uğratmış oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %12 değer kaybeden FRIEND, yazım esnasında 1,95 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!