Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tanınan Balina Satın Alımlarına Son Gaz Devam Ederek Altcoin Topluyor!

Tanınan kripto para balinası, NFT altcoin’i üzerindeki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Machi Big Brother (machibigbrother.eth) adıyla tanınan balina yüklü miktarda BLUR alımı yaptı. Geçtiğimiz hafta Blur’un ikinci airdrop etkinliğinden 6 milyon BLUR kazanan balinanın ekstra alım yapması dikkat çekti. Balina airdrop’tan elde ettiği varlıkların hiçbirini satmayıp üstüne gidip 705 bin dolar değerinde BLUR daha almıştı. Ardından elindeki varlıklarının hepsini stake ederek projeye olan güvenini ortaya koymuştu.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 27 Kasım günü harekete geçen Machi Big Brother, 0,56 dolar maliyetle 1,54 milyon BLUR satın almak için 856 bin dolar değerinde 415 Ethereum (ETH) harcadı.

Bu son işlemle birlikte balina, son 4 gün içerisinde 0,55 dolar ortalamayla 1,56 milyon dolar değerinde 2,84 milyon BLUR satın almış oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %12 düşüş yaşayan BLUR, yazım esnasında 0,52 dolardan işlem görüyor. BLUR özellikle son günlerde dikkat çeken bir performans sergileyerek balinalar için yeni bir savaş arenası olarak öne çıkmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!