Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tarihin En Büyük Airdropu: Blockchain, 125 Milyon Dolarlık Stellar (XLM) Dağıtıyor!

Dünyanın en büyük cüzdanlarından birisi olan Blockchain, yaptığı açıklama ile kripto paraları daha fazla kullanılır kılabilmek için dev bir air dropun peşinde olduğunu duyurdu. Blockchain ve Stellar Gelişim Vakfı (stellar.org) arasında yapılan anlaşmaya göre, Blockchain cüzdanı kullanıcılarına 125 milyon dolarlık XLM air dropu yapılması gündeme geldi. Bu rakam eğer gerçek olursa, kripto para tarihinin en büyük air dropu olarak da tarihteki yerini alacak.

Blockchain kullanıcılarının bir kısmının bedava XLM’lerini bu hafta içinde alacağı ifade edilirken, XLM’nin son derece düşük bir maliyetle transfer edilebilmesi ve gönderimin de çok hızlı bir şekilde yapılmasının mümkün olmasının bu seçimde katkısı olduğu da kripto para kulislerinde konuşulanlar arasında.

Blockchain CEO’su Peter Smith, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Blockchain olarak her zaman öncelikle müşterilerimizi düşündük ve onlar için bir şeyler yapmaya çabaladık. Bu durum bu şekilde de devam edecek. Yeni nesil kripto para ürünlerine erkenden erişimi onlara sağlamak da bu vizyonumuzun bir parçası. Bu sayede onlar bu yeni nesil ürünleri test ya da trade edebilecekler. Bunu da son derece güvenli ve basit bir şekilde yapacaklar.”

Stellar vakfı kurucu ortağı Jed McCaleb ise şunları söyledi:

”Air droplar’ın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Amacımız, XLM kullanan kişi sayısını arttırmak ve XLM’yi dünyaya yaymak. 30 milyon cüzdanı olan Blockchain ile çalışarak bunu yapabileceğimizi düşünüyoruz.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment