Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tarihin En Büyük Altcoin Airdrop’u Hakkında Yeni Detaylar: Ekip Açıkladı!

Kripto para projesi Hasmter Kombat, yapılacak airdrop hakkında açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz hafta 300 milyon oyuncuya ulaşarak dikkatleri üzerine çeken Hamster Kombat, kripto dünyasında büyük yankı uyandıran “tarihin en büyük airdrop’u” hakkında yeni detayları paylaştı.

Telegram tabanlı tıkla-kazan oyunu Hamster Kombat, merakla beklenen kripto para airdrop’u hakkında daha fazla bilgi sunarak oyuncularını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Oyunun Telegram mini uygulamasındaki airdrop bölümüne eklenen yeni detaylar, oyuncuların daha büyük airdrop ödüllerine nasıl ulaşabileceklerini anlatıyor.

8 Ağustos’ta güncellenen bu yeni airdrop bölümünde, oyuncuların daha fazla token biriktirebileceği altı farklı kategori bulunuyor. Bu kategoriler arasında oyuncunun pasif geliri, görev tamamlama, başarımlar, Telegram aboneliği, anahtarlar ve arkadaş davetleri gibi unsurlar yer alıyor.

Ancak, airdrop’a hak kazanmak için yalnızca oyun içi aktiviteler yeterli olmayacak. Hamster Kombat’ın bir sözcüsünün Cointelegraph’a yaptığı açıklamaya göre oyun döngüsü, topluluk etkileşimleri, genel sosyal aktivite ve davet edilen oyuncuların kalitesi de airdrop’a katılma şansını etkileyecek:

Oyundaki daha fazla oyuncu, daha yüksek bir kapitalizasyona ve dolayısıyla herkes için daha büyük ödüllere yol açacaktır. Yaklaşan HMSTR airdrop’u, kripto tarihinin en büyüğü olmaya hazırlanıyor. Ve bizde herhangi bir risk sermayesi yatırımcısı bulunmuyor. Token’ı elde etmenin tek yolu oyunu oynamak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!