Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tayland’ın En Zengin Enerji Şirketi Kripto Para Yatırımlarını Arttırmayı Planlıyor

Gulf Energy şirketinin CEO’su Sarath Ratanavadi, kripto paralar üzerindeki yatırımlarını önümüzdeki süreçte arttırmayı planladığını açıkladı.

Tayland merkezli en yüksek gelir hacmine sahip Gulf Energy şirketinin CEO’su ve aynı zamanda 11,9 milyar dolar varlığı ile Tayland’ın en zengin ikinci insanı olan Sarath Ratanavadi, kripto paralara olan ilgisini yitirmemiş gibi görünüyor. Ratanavadi, çarşamba günü yaptığı bir açıklamadaTaylandlı düzenleyiciler finans teknolojileri ve ilgili platformların denetimini sıkılaştırırken bile kazanç kaynaklarını çeşitlendirmek için şirketinin blockchain ekosistemlerine yatırımlarını artıracağını” söyledi.

Büyük enerji şirketinin kripto paralar üzerindeki bu ilgisinin yanı sıra, Binance Holdings Ltd. ile ortaklaşa bir dijital varlık değişimi ve aracılık yapmak için lisans istediği de biliniyor.

Dijital varlıklar ve blockchain teknoloji platformları, şirketimizin en güçlü getirilerinin kilit rolünde oynayacak ve amacımız Tayland kripto pazarında lider konuma sahip olmaktır. Teknolojinin, piyasalarda yaşanan son sorunlara rağmen güçlü bir şekilde ayakta durması genel pazarın yüksek potansiyele sahip olduğunu bizlere kanıtlıyor.

CEO Ratanavadi’nin açıklamalarında dikkat çeken diğer nokta ise, şirketin Avrupa ve ABD üzerinde faaliyet gösteren yenilenebilir enerji şirketlerine yatırım yapma planları yer alıyor. Özellikle temiz enerji konularındaki radikal adımları ile tanınan şirket, büyük ölçüde yenilenebilir enerjiyi kabullenmiş Bitcoin‘i önümüzdeki süreçte daha çok benimseyip yatırımlarını arttırabilme potansiyeli taşıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!