Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Kullanıcıları İçin Yeni Airdrop mu Geliyor? Dev Borsa Oyun Kurdu

En büyük kripto borsalarından biri olan OKX, kullanıcılarına Bitcoin fiyat hareketlerini beş saniyelik aralıklarla tahmin etmeleri için meydan okuyan, ücretsiz bir Telegram oyunu olan OKX Racer’ı piyasaya sürdü.

Büyük kripto para borsaları arasında Telegram’da kendi mini uygulamasını çıkaran ilk isim OKX oldu. Telegram’da son dönemde Hamster Kombat, Notcoin ve Yescoin gibi “tap-to-earn” oyunlar ön plana çıktı.

OKX Racer oyuncuları, Bitcoin fiyatının gelecek beş saniye içerisinde “moon” (yükseliş) ya da “doom” (düşüş) yapacağını tahmin etmek zorunda. Doğru bilen yatırımcılar, daha fazla puan kazanıyor.

OKX, OKX Racer için nasıl bir teşvik modeli kullanılacağını netleştirmedi. Ancak bunun gibi TON blockchain’inde açılan oyunlar, genellikle puanlar üzerinden airdrop düzenleyebiliyor. Örneğin Notcoin, Mayıs’ta oyuncularına 80 milyar token dağıtmıştı.

OKX İnovasyon Direktörü Jason Lau, “Telegram’ın mini-uygulama platformu, kripto topluluğuyla etkileşim arayanlar için kaçırılmayacak bir mekan haline geliyor. OKX olarak, toplulukları geliştiren, katılımı teşvik eden ve eğlenceyi teşvik eden, kullanımı kolay, birlikte çalışabilir ve erişilebilir platformları benimsemek istiyoruz. OKX Racer, Telegram Mini-Uygulamaları alanındaki ilk adımımız ve kullanıcılar için bir hit olmasını ve topluluk için değer katmasını umuyoruz” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!