Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram, SEC’in Durdurma Kararı İçin Mahkemeye İtiraz Etti

Kripto para sektörünün geçen yıl en büyük ICO’larından birini yapan ancak tam token kullanıma girecekken SEC’in aldığı kararla sarsılan Telegram, New York mahkemesine konuyla ilgili olarak bir itiraz yaptı.

SEC’in token satışını durdurma kararının iptal edilmesi için New York mahkemelerine itiraz eden Telegram, avukatlar aracılığı ile yapılan itirazda, SEC’in yürütmeyi durdurma kararının hiçbir mantıklı izahı olmadığını söyledi.

Telegram avukatları, yaptıkları başvuruda mahkeme heyetinden SEC’in bu konu hakkında almış olduğu kararı tamamen bozmasını da istedi.

Bilindiği gibi Telegram, GRAM tokenleri için yaptığı ICO’da iki ayrı yatırım turunda toplamda 1.7 milyon dolarlık bir meblağ toplamayı başarmıştı.

Özel satışta biten ICO sonrası GRAM tokenleri genel satışa dahi çıkamamıştı.

Ancak bu iyi başlangıca rağmen, geride kalan 18 ay boyunca proje birçok zorlukla karşılaştı. SEC’in aldığı yürütmeyi durdurma kararı da bunlardan sonuncusu oldu.

Bu arada, Telegram SEC’in aldığı karar sonrası yatırımcılara geri ödeme yapmayı teklif etti ancak yatırımcılar bunu kabul etmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment