Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Tabanlı Altcoin 5 Büyük Borsada Listelendi: Sırada Airdrop Var!

Toncon (TON) katman-2 projesi ve Telegram botu olarak öne çıkan altcoin’in borsa listelemeleri gerçekleşti.

Ekip tarafından yapılan açıklamaya göre Telegram botu olarak bilinen Pixelverse (PIXFI), 18 Temmuz günü birçok borsada listelendi. Şimdiye kadar PIXFI listeleyen borsalar arasında Bybit, HTX, Gate.io, Bitget ve MEXC yer aldı.

Pixelverse’in erken dönem katılımcısı olarak aylardır Telegram üzerinden projeyle etkileme geçen takipçilerine airdrop yapması bekleniyor. Airdrop işlemi henüz gerçekleşmedi.

Sırada PIXFI airdrop’u var

Pixelverse ekibi kısa süre önce yaptığı bir paylaşımda, merakla beklenen airdrop’a dair konuştu. Ekip, bu airdrop dağıtımının şimdiye kadarki en büyüklerinden biri olacağını söyledi.

Tüm erken dönem PixelTap ve Dashboard kullanıcılarının 18 Temmuz itibariyle etkileşim düzeylerine göre NFT ödülü alacağı kaydedildi. Bu NFT’lerin talep işlemi ise 25 Temmuz’da başlayacak.

PIXFI tokenlarının ne zaman dağıtılacağına ilişkin bir tarih paylaşılmadı. Fakat PIXFI arzının %10’luk kısmının Nadir, Destansı ve Efsanevi NFT sahiplerine tahsis edileceği belirtildi.

Buna ek olarak PIXFI’nin %20’si ise Pixelverse ve Pixelchain kullanıcıları için etkileşimde bulunan kullanıcılara dağıtılacak.

CoinmarketCap verllerine göre PIXFI’nin borsa listelemesi ortalama 0,02642 dolardan gerçekleşti. Borsa listelemelerinin ardından düşüş yaşayan PIXFI, yazım esnasında 0,02088 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!