Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Tabanlı Altcoin’de Yüzde 130 Yükseliş Getiren Sinyal 12 Ay Sonra Aktif

CryptoQuant analisti, Toncoin’in (TON) on-chain verilerine işaret ederek 12 ay sonra yeniden yeni bir fırsatın geldiğini aktardı.

CryptoQuant analisti 13 Ekim tarihli notunda, TON’un yeniden düşük risk bölgesine girdiğini belirtti. Sharpe Oranı Risk Göstergesi’ne göre TON için son 12 ayda ilk kez düşük risk alanına girildiği aktarıldı.

TON son olarak bu bölgeye 12 ay önce gelmişti ve ardından %130’luk bir yükseliş dalgası görülmüştü.

Bu yıl TON oldukça dalgalı bir performans sergiledi ve fiyatı 2 dolardan 8 dolara kadar çıktıktan sonra şu anda 5,25 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analist, TON’un şu anki fiyatı olan 5,25 dolarda, Sharpe Oranı Risk Göstergesi’nin yeniden düşük risk alanını işaret ettiğini belirtti. Önceki dönemlerde, TON düşük risk bölgesine girdiğinde dip seviyesine ulaşması bir süre almıştı.

Analist, şu anda doğrudan alım yapmayı tavsiye etmese de, bu kripto parayı izleme listesine eklemenin ya da aşırı düşük risk sinyali gelene kadar beklemenin faydalı olabileceğini söyledi.

Sharpe Oranı soğurken ve benzersiz kullanıcı sayısı 100 milyonun üzerine çıkarken, bu kripto paranın yeniden sağlıklı bir görünüm kazanmaya başladığı vurgulandı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen TON, yazım esnasında 5,28 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!