Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Tabanlı Altcoin’in Ağında İlgi Artıyor: Bu Projeler Fırsat Verebilir!

Toncoin (TON) ağı üzerindeki merkeziyetsiz borsa verileri, artan yatırımcı ilgisini gözler önüne serdi.

On-chain analiz platformu CryptoQuant analisti tarafından kısa süre önce paylaşılan notta, Toncoin ağındaki ilgi artışına yer verdildi.

TON ağı üzerindeki merkeziyetsiz borsalarda (DEX) adres ve işlem sayısında kaydedilen patlama, yatırımcıların artan ilgisini gözler önüne serdi.

İlginç bir şekilde, bu aktivite artışı, TON’un fiyatının istikrar kazanarak yükselişini durdurup yatay bir faza girmesiyle aynı zamana denk geliyor. Bu durum, birçok trader’ın spekülasyon yapmak için geç kaldığını, erken benimseyenlerin ise pozisyon aldığını gösteriyor.

Fiyat hareketliliğinden bağımsız olarak, TON DEX’lerinde yeni adreslerin artışı, ağ üzerinde merkeziyetsiz ticarete olan devam eden ilgiyi ortaya koyuyor.

Pazarın lideri STON.Fi, tüm DEX işlemlerinin %90’ını elinde bulundurarak öne çıkıyor. Öte yandan, DeDust, zamanla önem kaybederken, Megaton Finance da rekabetçi bir konum elde etmekte zorlanıyor.

STON.Fi, güçlü topluluk katılımıyla öne çıkarak, TON ağı üzerindeki en rekabetçi DEX olarak konumunu pekiştiriyor. Bu durum, merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında TON ağının potansiyelini ve yatırımcılar için sunduğu fırsatları ortaya koydu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!