Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram’ın Beklenen Halka Açık Token Satışı ”Ufak Detaylarla” Başlıyor!

Kripto para sektörü 2018 yılında ICO‘lar açısından inanılmaz bir yaşadı ancak bu trend ne yazık ki 2019 yılında tarihe karıştı. 2018 ve 2017 ICO furyası boyunca en çok para toplayan ICO’lardan birisi olan Telegram ise hala kendi kripto para birimi Gram‘ı piyasaya süremedi.

TechCrunch’ın aktardığı bilgilere göre Telegram’ın Gram token’leri bir kripto para borsası ve bağımsız bir kurum arasında yapılan ortaklık sonucunda bireysel yatırımcılar için satışa sunulacak. Liquid isimli kripto para borsası yeni yaptığı bir duyuru ile 10 Haziran tarihinde Gram’ı listeleyeceğini ifade etti ancak bunun hakkında çok fazla detay paylaşmadı. 10 Haziran tarihinde yapılacak olan ‘kısıtlı’ satış, daha sonra Ekim ayında yapılacak olan tam satışı takip edecek ancak ABD, Kore ve Japonya’ya Gram token satışı yapılmayacak.

Liquid kripto para borsasının ortaklık imzaladığı Kore merkezli Gram Asia, Asya bölgesinde elinde en çok Gram tokeni bulunduran kurum olduğunu da iddia etmekte. Gram Asia konu hakkında yaptığı açıklamada ne kadar Gram token’inin satılacağını veya bunların satış fiyatının ne olacağını belirtmedi.

Söz konusu satış Telegram’dan bağımsız olarak yapılmakta Telegram ekibinin buna nasıl tepki vereceği şu an için bilinmiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment