Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram’a Libra Association Kurucu Üyesinden Destek!

Facebook ve Telegram gibi sosyal medya devleri yakın zamanda kripto para sektörüne giriş yaptı ve Telegram’ın GRAM isimli token’i yakında piyasaya sürülecek olsa da, Facebook’un Libra’sı için benzer şeyleri söylemek mümkün değil.

Libra, Haziran ayında tanıtılmasından beri regülatörlerin kıskacı altında tutulmakta ve sosyal medya firması 2020 yılında bunu piyasaya sürmeyi planlasa da, regülatörler bu planı birkaç yıl veya ömür boyu geciktirebilir gibi gözükmekte.

Telegram için ise işler iyice düzelmeye başladı ve GRAM projesine bir destek de dijital varlık depolama firması Anchorage’den geldi. Libra Association’ın 28 kurucu üyesinden birisi olan Anchorage, konu hakkında yaptığı açıklamada 31 Ekim tarihinde GRAM token’leri için kurumsal düzeyde depolama vereceğini vurguladı.

Aslında bu tip kurumsal yatırımcıya yönelik hizmetler kripto para sektörünün en çok ihtiyaç duyduğu unsurlar arasında yer alıyor. Telegram Open Network tabanlı GRAM token’lerinin güvenli bir şekilde depolanabilmesi, daha fazla yatırımcının buna ilgi göstermesine ve dolaylı yoldan kripto para sektörünün değerinin artmasına yol açacaktır.

Telegram 2017 yılında yaptığı ICO’da 1,7 milyar dolarlık sermaye toplamıştı ve birçok kişi GRAM’ın piyasaya çıkışını heyecanla beklemeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment