Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terra CEO’su Evine Gelen Kişi Sebebi ile Polisten Koruma Talep Etti

Kore menşeili haber platformu Money Today’in haberine göre Terraform Labs CEO’su Kwon Do-hyung evine gelip ailesini “rahatsız eden” kişi sebebi ile polisten acil koruma talep etti.

Terra’nın 1 dolara eşit olması gereken UST’nin 1 doların altına düşmesi sonrası yaşanan krizde LUNA arzı artırılarak ekip tarafından artıralarak UST fiyatı 1 dolara yükseltilmeye çalışılmıştı. Ancak bu politika sonrası LUNA fiyatı hızlıca düşüş gösterdi. 0,01 dolar seviyelerine kadar gerileyen LUNA fiyatı sonrası ağ durduruldu ve güncelleme ile tekrardan aktif hale getirildi. Geçtiğimiz saatlerde 40 milyar adet bulunan LUNA arzı 7 trilyona kadar yükseltildi ve fiyat sıfıra yaklaştı.

Yaşanan olaylar sonrası Kore menşeili haber platformu Money Today’in haberine göre Terraform CEO’su evini ziyaret eden kişi sebebi ile polisten yardım talep etti. Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlara göre haber kaynağı Kore’nin en büyük finansal haber platformu olarak ifade edildi.

Haberde kimliği bilinmeyen bir kişinin Terra CEO’sunun evine gittiği ve kapısını çalarak eşine “Kocanız evde mi?” şeklinde sorduktan sonra kaçtığı bildirildi. Ziyaret eden kişinin LUNA yatırımcı olup olmadığı bilinmiyor ve polisin süreci araştırmaya devam ettiği söyleniyor.

Terra ağı ikinci kez durduruldu

Terra ağı saldırılardan korunmak ve sürecin daha iyi şekilde ilerletilmesi amacı ile durdurulmuştu. Yeni güncelleme yayınlanması ve delegasyon işlemlerinin iptal edilmesi sonrasında ağ tekrardan aktif hale getirildi. Ancak sonrasında LUNA fiyatının sıfıra yaklaşması ve arzın trilyonlara çıkması ile birlikte ağ ikinci kez durduruldu ve bir süre sonra tekrardan aktif hale getirileceği bildirildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!