Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terra LUNC İçin Çılgın Fiyat Tahmini! LUNC Alternatifi PlayDoge Kripto Dünyasında Fırtınalar Estiriyor

Bir analistin LUNC için yaptığı çılgın fiyat tahmini heyecan yaratırken LUNC alternatifi PlayDoge fırtınalar estiriyor. 

Kripto analist Javon Marks’ın Terra Classic (LUNC) için yaptığı son analiz LUNC sahibi kripto topluluğunu heyecanlandırdı. Marks, kısa bir süre önce, artış yaşayan LUNC’un bir başka yükselişe daha imza atabileceğini söyledi. LUNC’un potansiyel olarak 0,00021439 dolara ulaşabileceğini söyleyen Marks’ın bu analizi, kripto coin’in mevcut seviyesinden yüzde 60 civarında artacağı anlamına geliyor.

Marks yaptığı analizle token fiyatı için hedefi yalnızca 0,00021439 dolar seviyesine çekmekle kalmadı, aynı zamanda bu noktanın ötesinde bir büyüme potansiyeli olduğunu da vurguladı. Topluluk desteği, token yakma mekanizması ve projenin önde gelen kripto borsalarda listelenmesi sonrası Mayıs 2022’de yaşadığı krizi aşmayı başaran LUNC, tüm şüphelere meydan okuyarak dayanıklılık göstermesiyle alkış topluyor.

CoinMarketCap verilerine göre LUNC, son 1 yılda yüzde 36 civarında artarken son 1 ayda bu yükseliş yüzde 10 bandında gerçekleşiyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,0001155 dolar civarından işlem gören Terra Classic, son 1 haftada yüzde 4’e yakın yükseliş göstererek istikrarlı artış trendini devam ettiriyor. 

LUNC her ne kadar 2022 yılındaki krizi başarıyla atlatmış gibi görünse de projeden çıkan küskün yatırımcılar alternatif girişimlere yönelmeyi tercih ediyor. LUNC alternatifi kripto coin projeleri arasında gösterilen PlayDoge, ön satış performansı ve eğlenceli hikayesi ile topluluktan ilgi görüyor. 

PlayDoge Ön Satışı 1 Milyon Doları Aştı

28 Mayıs’ta başlayan ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşan PlayDoge projesinde şu ana kadar toplanan fonlar 1 milyon doları aşıyor. İndirimli fiyatlardan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 1 milyon 256 bin dolara ulaşıyor. 

İkonik Doge meme’ini Tamagotchi tarzı sanal bir evcil hayvana dönüştüren mobil tabanlı bir oyna-kazan (P2E) oyunu olan PlayDoge, 90’lar nostaljisini blok zinciri teknolojisi ile birleştiriyor.  Klasik 2D maceraların tadını çıkarmak ve daha fazla kripto para kazanmak isteyen yatırımcılar, düzenlenen ön satış etkinliğine yoğun ilgi gösteriyor. 

1 hafta dolmadan 1,2 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran PlayDoge, keyifli hikayesiyle dikkat çekiyor. PlayDoge hikayesine göre 2024 yılında kripto dünyası gizemli bir olayla sarsılıyor ve ikonik kripto meme’i olarak sevilen tüm Doge’ler aniden iz bırakmadan ortadan kayboluyor. 

Doge topluluğu arasında yayılan panik, günün birinde umutlu bir Doge sahibinin terk edilmiş bir atari salonunda bir makine keşfetmesine kadar devam ediyor. PlayDoge ile katılımcılar, dijital Doge arkadaşlarının 90’lardaki pikselli dünyadan kaçmasına yardımcı olmaya çalışıyor. 

Katılımcıların, sanal evcil hayvan formundaki PlayDoge’sini sağlıklı tutması, beslemesi,dolaştırması ve uyutması gerekiyor. Doge’sini mutlu eden ve oyun seviyelerini geçen katılımcılar, Oyna-Kazan ödüllerine hak kazanıyor. 

90’lar çocukları olan kripto yatırımcıların özellikle ilgisini çeken PlayDoge token satın almak için indirimli ön satışa katılmak yeterli oluyor. Katılımcılar, sahip oldukları PlayDoge tokenleri oyun içi satın almalar ve premium özellikler için kullanabiliyor. 

PlayDoge Token Nasıl Satın Alınır?

2 boyutlu ve 8 bitlik bir dünyaya sahip olan PlayDoge token, Binance Akıllı Zinciri üzerinde inşa ediliyor. BEP-20 tokeni olan token, PLAY sembolü ile karşımıza çıkıyor. PlayDoge tokenlerin toplamda 9 milyar 400 milyon adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 50’si indirimli ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. 

Token arzının yüzde 6’si pasif gelir elde etme imkanı sunan staking mekanizmasına, yüzde 12,5’i proje fonlamaya, yüzde 7,5’i topluluk ödüllerine, yüzde 11,5’i likiditeye ve yüzde 12,5 ise pazarlama faaliyetlerine tahsis ediliyor. 

Proje ekibi ön satışta 24 milyon dolar civarında fon toplamayı hedefliyor. Henüz 1 hafta dolmadan 1,2 milyon doları aşan projenin bu hedefe hızla ulaşacağı tahmin ediliyor. PlayDoge tokenin borsa listelemeleri sonrasında ise 48 milyon dolarlık bir piyasa değeri yaratmayı bekleniyor. 

Sanal bebek seven 90’lar çocuklarının heyecanla takip ettiği Playdoge ön satışı, aşamalı fiyat politikası ile yürütülüyor. Her aşamada token fiyatı arttığından yatırımcılar erken aşamada projeye dahil olmaya çalışıyor. Toplamda 40 aşaması bulunan ön satışa ilk aşamalarda katılan yatırımcılar, borsa listelemeleri anında daha fazla potansiyel kazanç elde edebiliyor. 

PlayDoge ön satışında toplamda 40 aşama bulunuyor. Playdoge token satın almak isteyen yatırımcılar her aşamada farklı bir fiyat ile karşılaşıyor. İlk aşamada token fiyatı 0,005 dolar iken son aşamaya gelindiğinde 0,00539 dolar yükseliyor. 

Mevcut aşamada yatırımcılar 0,00501 dolar ödeyerek Playdoge token sahibi olabiliyor. Yatırımcılar dilerse tokenlerini kilitleyerek 3 yıl boyunca dağıtılacak staking ödüllerinden de istifade edebiliyor. 

Projenin APY’si mevcut durumda yüzde 262 iken ETH bloğu başına ödül 17,88 PlayDoge token olarak belirleniyor. En iyi P2E Doge oyunu olarak tanıtılan PlayDoge token satın almak ve oynadıkça kazanmak isteyen yatırımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri ile indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!