Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terra’dan (LUNA) 3,5 Milyar Dolar Zarar Eden CEO Çöküş ile İlgili İfade Vermeyi Reddetti: Psikolojik Destek Alıyorum

Terra’nın (LUNA) en büyük destekçilerinden Kim Seo-joon bozulan akıl sağlığını öne sürerek yaşanan çöküş ile ilgili davaya tanıklık yapmayı reddetti.

Yerel bir ajansın paylaştığı bilgilere göre LUNA çöküşünü araştırmak üzere Ulusal Meclis Siyasi İşler Komitesi’ne tanık olarak seçilen Hashed CEO’su Kim Seo-joon, tanıklık yapmayı reddetti. CEO, LUNA çöküşünden sonra aşırı stres ve diğer başka sağlık sorunları ile mücadele etmek zorunda kaldığını ve dinlenmek istediğini belirtti. Ekim ayı başında tanık olarak çağırılan Daniel Shin de çeşitli sebepleri öne sürerek tanıklık yapmayı reddetmişti.

Ulusal Meclis Siyasi İşler Komitesi’nin 24 Ekim tarihinde yaptığı açıklamada, tanıklık yapmayı reddeden CEO’nun LUNA çöküşünden bu yana panik atak ve stres bozuklukları ile mücadele ettiğini söyledi. 29 Temmuz’dan bu yana bir hastaneden psikiyatrik tedavi aldığını belirten Seo-joon, ilaç tedavisi ve danışmanlık almasına rağmen semptomların ilerleyişini durduramadıklarını öne sürdü.

LUNA’nın erken yatırımcılarından biri olan Seo-joon’un çöküşten yaklaşık 3,5 milyar dolar zarar ettiği tahmin ediliyor. Buna ek olarak davaya Bithumb Kore’nin eski Başkanı Lee Jung-hoon da tanık olarak çağırıldı ancak Jung-hoon, anksiyete bozukluğunu öne sürerek tanıklığı reddetti. Bithumb’ın büyük hissedarlarından Kang Jong-hyeon ve Dunamu CEO’su Lee Seok-woo da davaya tanık olarak çağırılan diğer isimlerin arasında yer aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!