Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ters İndikatör Jim Cramer Yine Çalıştı: Bitcoin’i Övdükten Sonra Fiyat Çakıldı!

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, Bitcoin’i (BTC) övdükten bir gün sonra fiyat adeta çakıldı. 

Geçtiğimiz yıllarda Bitcoin karşıtı söylemleriyle dikkat çeken ve 2023 yılında biraz daha ılımlı bir tavra bürünen Jim Cramer, nihayet Bitcoin’i “olağanüstü” olarak tanımladı ve yok edilemeyeceğini vurguladı.

Kısa süre önce CNBC’nin Mad Money programında Bitcoin hakkında konuşan popüler sunucu, Bitcoin’in teknolojik bir mucize olduğunu ve insanların artık bunu görmeye başladığını belirtti. Öte yandan 2023 yılında vefat eden milyarder Charlie Munger’ın bunu göremeyecek kadar kör olduğunu belirtti:

Pek çok konuda çok zeki olan merhum Charlie Munger bu konuda kördü. Bitcoin’i öldüremezsiniz. Bu bir gerçek ve teknolojik bir mucize ve bence insanlar bunun kalıcı olduğunu kabul etmeye başlamalı. SEC neredeyse tüm zaman boyunca buna karşı çıktı. Bu beklenmedik bir geri dönüş oldu. Haklı olduğu ortaya çıkan tüm boğalar hariç tabi.

Daha önce yaptığı yorumların zıttı çıktığı için “Ters İndikatör” lakabını alan ünlü sunucunun açıklamalarından bir gün sonra Bitcoin fiyatının 5 bin dolar düşüş yaşaması dikkat çekti. Bitcoin, birkaç saat önce 45.500 dolardan 40.200 dolara kadar sert bir düşüş yaşamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!