Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Three Arrows Capital (3AC) İflas Söylentileri Arasında Tüm Seçeneklerini Değerlendiriyor

Three Arrows Capital (3AC), iflas söylentileri arasında varlık satışları ve başka bir şirket tarafından kurtarılması da dahil olmak üzere birçok seçeneği araştırmasına yardımcı olmak için yasal ve finansal danışmanlar tuttu.

Wall Street Journal’ın (WSJ) 17 Haziran tarihli haberine göre 3AC, yaşadığı büyük kayıpların ardından seçeneklerini değerlendirmeye yardımcı olmak için yasal ve finansal danışmanlar tuttu.

Three Arrows Capital’ın kurucu ortaklarından Kyle Davies verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

Her zaman kriptoya inandık ve hala da inanıyoruz. İşleri çözmeye ve tüm kurucularımız için adil bir çözüm bulmaya kararlıyız.

Davies, 3AC’nin varlık satışları ve başka bir şirket tarafından kurtarılması da dahil olmak üzere birçok seçeneği araştırdığını söyledi. Şirket, bir plan yapmak için alacaklılarla kendisine daha fazla zaman kazandıracak bir anlaşmaya varmayı umuyor.

3AC, bu yılın başlarında Luna Foundation Guard tarafından yapılan 1 milyar dolarlık token satışına katılan bir grup büyük yatırımcı arasında bulunuyordu. Şirketin bu anlaşmanın bir parçası olarak Luna’ya yaklaşık 200 milyon dolar yatırım yaptığını ve bu miktarın TerraUSD ve Luna‘nın birkaç gün içinde çökmesiyle silindiğini belirten Davies, “Terra-Luna çöküşü bizi çok hazırlıksız yakaladı” ifadelerini kullandı.

Davies, şirketin Luna çöküşüne dayanabildiğini ancak son haftalarda Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile birlikte kripto para piyasasının genelinin düşmesine neden olan olaylar zincirinin daha fazla sorun yarattığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Celsius Network‘ün piyasa koşulları nedeniyle tüm transfer ve para çekme işlemlerini geçici olarak durdurmasına göndermede bulunan Davies, şu ifadelere yer verdi:

İlk etkilenen biz olmadık… Bütün bunlar, diğer birçok firmayı etkileyen aynı finansal bulaşmanın bir parçası oldu.

Three Arrows’un kurucusu ortaklarından Zhu Su ise konuyla ilgili “Fondaki en büyük yatırımcı biziz ve niyetimiz her zaman herkesin fonda başarılı olmasıydı” dedi.

Hafta başında hakkında iflas söylentileri çıkan 3AC, nisan ayında yönetimi altında yaklaşık 3 milyar dolarlık varlığa sahip bulunuyordu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!