Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TOGG Ödeme Altyapısı ve Blockchain Tabanlı Yeni Nesil Varlıklar İçin Paycell İle Anlaştı

Merakla beklenen yerli otomobil Togg, yeni nesil blockchain ödemeleri ve dijital varlıklar konusunda Paycell ile iş birliği yapacağını açıkladı.

Yakın gelecekte piyasaya sürülmesi beklenen Togg, dijital altyapısı sayesinde ödeme sağlayabilmek için Paycell ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Söz konusu iş birliği sayesinde Togg kullanıcıları Paycell’in sağladığı elektronik cüzdan, sanal pos ve kart muhafaza altyapısı sayesinde kendi “Togg Cüzdan“larını oluşturabilecek. Bir otomobilden fazlasını sunmayı amaçlayan Togg, kullanıcı odaklı çalışmalarıyla farklı bir deneyimi ön planda tutmayı amaçlıyor.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş söz konusu iş birliği hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Kullanıcıyı odağa alarak iş geliştiriyor, yeni yaşam alanı haline gelen Togg akıllı cihazımızda kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Otomobilden fazlası kısmını da kullanıcıya yaşatacağımız bu mobilite deneyimi oluşturuyor. Bu iş birliğini uçtan uca kesintisiz kullanıcı deneyimi hedefimizi gerçekleştirmede önemli kilometre taşlarından biri olarak görüyoruz. Aynı zamanda Paycell gibi bir teknoloji şirketiyle yaptığımız ortaklık, mobilite ekosisteminin çekirdeğinin kurulması yolunda da değerli bir adımı oluşturuyor

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!