Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TON Ağında Resistance Dog Çılgınlığı! Pepe Unchained 1 Milyon Dolara Dayandı

TON adıyla bilinen The Open Network ekosistemi hareketli günler geçiriyor. Telegram destekli blok zincirindeki meme coinlerde ciddi yükselişler dikkat çekiyor. Özellikle Resistance Dog (REDO) isimli kripto, yatırımcılar arasında çılgınlığa varan bir heyecan yaratıyor. 

CoinMarketCap verilerine göre Resistance Dog’daki yükseliş, piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 550 civarına ulaştı. Kapüşonlu bir köpek coin maskotu ile geliştirilen REDO, son 1 ayda yüzde 69’dan fazla artarak yatırımcısını sevindirdi.

Çok sayıda kripto fenomeninin içeriklerde yer verdiği REDO, DexTools verilerine göre 100 milyon piyasa değerine ulaştı. Dolaşımda 100 milyon adet arzı bulunan REDO token sahibi sayısı ise 21 bini aştı. 

2 milyon dolardan fazla likiditeye sahip projede yalnızca son 24 saatlik işlem hacmi 850 bin doları aştı. DEXTscore topluluğu güven endeksi yüzde 93,8’de oturan meme coin, Rus internet sansürüne karşı hareketin tokenize versiyonu olarak konumlanıyor. 

Ton ve Telegram kurucusu Pavel Durov tarafından geliştirilen REDO, son 7 günde ise düşüş yaşıyor. 1 haftalık grafiğinde yüzde 8’den fazla düşüş kaydeden REDO, genel kripto ekosisteminin aşağı yönlü hareketine rağmen yükseliş kaydeden TON ağının önde gelen meme coin projelerinden oluyor. 

Kripto meraklılarının ilgi alanına giren projeler arasında kendi Ethereum Katman-2 blok zincirinde lansmanı yapılan Pepe temalı yeni bir meme coin de bulunuyor. Pepe Unchained isimli proje, ön satıştaki performansı ile yatırımcıların radarına takılıyor. 

Pepe Unchained Dakikalar İçinde 150 Bin Doları Aştı

PEPU sembolü ile geliştirilen popüler meme coin PEPE temalı bir coin olan Pepe Unchained ön satışı hızlı ilerliyor. Henüz başlayan etkinlikte Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonların dakikalar içerisinde 150 bin doları aşmış olması büyük heyecan yaratıyor.

Ön satış paneline göre şu ana kadar toplanan fonların 500 bin doları aşarak hızla 1 milyon dolara doğru ilerlediği proje, kendi Ethereum Katman-2 blok zincirinde geliştirildiği için dikkat çekiyor. 

Mevcut haliyle yüzde 5000’in üzerinde APY imkanı sunan PEPU coin, duyulmamış staking ödülleri ile kripto arenasına sağlam bir giriş yapıyor. Daha hızlı, daha kazançlı ve daha etkin bir kripto deneyimi sunan PEPU, topluluk odaklı yaklaşımı ile alkış topluyor.

Pepe Unchained İle Staking Ödüllerini İkiye Katlayın

Yatırımcıların Pepe Unchained token satın alma kararında en çok etkili olan faktörlerin başında staking ödülleri geliyor. PEPE klonu olmayan, aksine PEPE’nin daha verimli bir versiyonu olarak geliştirilen PEPU, Katman-2 teknolojisini kullanarak staking ödüllerini ikiye katlama imkanı sunuyor. 

ERC-20 protokolüne uyan PEPU, Katman-1’in geride kalmış teknolojisinden kurtularak yatırımcılar için daha hızlı ve efektif bir kripto ekosistemi yaratıyor. 

Pepe zinciri ve ETH arasındaki hızlı ve düşük ücretli köprü sayesinde proje, daha fazla işlem hacmine ulaşma potansiyeli taşıyor. ETH’den 100 kat hızlı ekosistem, düşük işlem ücretleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Kripto dünyasındaki kendi zincirine sahip ilk Pepe token olma özelliğine sahip Pepe Unchained, yatırımcıların çok daha fazla kar elde etmesine olanak tanıyor. 

Pepe Unchained Nasıl Satın Alınır?

Kripto piyasasındaki en büyük üçüncü meme coin olan PEPE’nin daha yeni ve hızlı bir versiyonu olan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, düzenlenen ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

PEPU tokenin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Tokenlerin yüzde 30’luk bölümü, doğruca staking mekanizmasına gidiyor. Yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje finansmanına ve yüzde 10’u ise zincir envanterine tahsis ediliyor. 

PEPU token ekibi, kripto dünyasında bir devrim yaratmak ve yatırımcıları benzersiz staking ödülleri ile teşvik etmek istiyor. İlk günlerden toplanan fonların 1 milyon dolara yaklaşması, kripto meraklılarının projeyle yakından ilgilendiğini gösteriyor. 

PEPU token ön satışı aşamalı bir etkinlik olarak gerçekleşiyor. Proje sayfasına göre henüz ilk aşamada olan PEPU, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla en düşük fiyatlardan satın alınabiliyor. PEPU token fiyatı ilk aşamada, 0,008032 dolardan alıcı buluyor. Ön satış sayfasında yer alan geri sayım aracına göre ilk aşamanın bitmesine ve fiyat artışına 2 günden az bir zaman bulunuyor. 

Yatırımcılar, MetaMask cüzdan kullanarak ön satışa katılabiliyor ve indirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın alabiliyor. PEPU token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT ve BNB ile ödeme yapabiliyor. Kripto bakiyesi bulunmayan katılımcılar, kart işlemleri ile de ön satış etkinliğindeki yerini alabiliyor. 

PEPU token sahipleri dilerse yüksek APY ve blok ödülleri sunan staking mekanizmasından faydalanabiliyor. Pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliği ile kilitlenen token sayısı daha şimdiden 30 milyonu aşıyor. Yatırımcılar, staking mekanizması ile ETH bloğu başına 608,82 PEPU token elde edebiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!