Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trader Elon Musk’ın Hamlesiyle Zararda Olduğu Altcoin’de 5 Milyon Dolar Kara Geçti!

Milyarder Elon Musk’ın X profilindeki kişisel bilgilerinde yaptığı değişiklik bir yatırımcıyı büyük zarardan kurtararak milyonlarca dolar kara geçirdi.

Elon Musk’ın X üzerindeki hamlesi bir yatırımcıyı ipten kurtardı. Musk, kısa süre önce X profilindeki kişisel bilgilerine Chief Troll Officer (CTO) yazarak mizah dolu bir işe imza attı.

Normalde bir şirketin teknolojiden sorumlu müdürü olarak tanımlanan Chief Technology Officer’ı böyle bir kelimeyle oyunuyla değiştiren Musk, Troll (TROLL) isimli altcoin’e yatırım yapan bir kullanıcının da ciddi oranda kar etmesini sağladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre söz konusu yatırımcı, geçtiğimiz günlerde 30 bin dolar yatırarak 80,77 TROLL satın almış ve TROLL fiyatındaki düşüşler sonucunda binlerce dolar zarara girmişti. Yatırımcı, TROLL işlemlerine 2023 yılının Aralık ayında başladı ve parçalar halinde Bone ShinaSwap (BONE) karşılığında TROLL satın aldı.

Fakat Musk’ın bu paylaşımıyla birlikte TROLL fiyatı %700 civarında yükselince yatırımcı da aniden 5 milyon dolardan fazla kara ulaştı. Yatırımcı tepe noktasında bir satış yapmadı fakat varlıklarının bir kısmını başka adreslere transfer etti. Bununla birlikte TROLL tepe fiyatına ulaştığında 5 milyon dolarlık satışı karşılayabilecek bir likidite bulunmuyordu.

GeckoTerminal verilerine göre Musk’ın söz konusu paylaşımı TROLL fiyatını 0,00000000896 dolar seviyesinden 0,00000007588 dolara kadar yükseltti. Tepe noktada yatırımcının karı 5 milyon doları aşmıştı. TROLL güncel olarak 0,00000004400 dolardan işlem görüyor ve yatırımcının bu fiyattan yaklaşık 3,4 milyon dolar karı bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!