Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trezor Donanım Cüzdanı Cardano ve Diğer Kripto Para Birimlerini Destekleyecek

Charles Hoskinson tarafından yönetilen teknoloji ve mühendislik firması  InputOutput, 23 Ekim tarihinde Twitter üzerinden yayınladıkları bir gönderide ünlü donanım cüzdanı markası Trezor‘un artık ADA tokenini destekleyeceğini açıkladı.

Söz konuus yenilik Ekim ayının sonlarında piyasaya çıkacak olan Trezor T Modeli için geçerli. Trezor T Model cihazında Cardano‘nun yanı sıra gizlilik odaklı olması ile tanınan Monero, Ripple, Stellar, Tezos, Decred, Groestlcoin, Zencash ve Zcash bulunuyor. CoinMarketCap verilerine göre dünyanın en büyük dokuzuncu kripto para birimi olan ADA, özellikle 2018 yılının ikinci yarısından itibaren bir çok kripto para platformunda listelenmeye başlamıştı. ADA ve Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson ise ekosistemin gelişmeye devam edeceğini ve gelecek planlarında kesinlikle Cardano’nun da bulunduğunu vurguladı.

Hoskinson daha sonra geliştirici ekibinin Cardano protokolü altındaki bir kaç proje hakkında yeni videolar yayınlayacağını, bunların başında ise Shelley isimli projenin geldiğini ifade etti.

Liste içerisinde bir çok kripto para birimi bilinen ve çok büyük bir topluluğa sahip olan kripto paralar olsa da, Groestlcoin ve Decred belki de listenin en sürpriz isimlerinden oldu. Özellikle Decred bu hafta içerisinde Binance tarafından gelen sürpriz bir haber ile inanılmaz bir yükseliş yakalayıp  50 dolara kadar tırmanmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment