Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trezor Kullanıcıları Artık Direkt Olarak Cüzdandan Kripto Para Alıp Satabilecek

Geçtiğimiz hafta önemli cüzdan üreticilerinden Trezor, cüzdanının beta arayüzüne direkt olarak kripto para al sat özelliği ekledi. Kullanıcılar artık 11 farklı kripto para birimi arasından, bir borsada ek ücret ödemeden, istedikleri ile trading yapabilecekler.

Cüzdan İçerisinden Direkt Trading Desteği

Cüzdanın yeni geliştirilmekte olan beta versiyonu eski ve geleneksel versiyon ile neredeyse birebir aynı ancak yeni cüzdanda henüz ana Trezor istemcisinde olmayan özellikler mevcut. Trezor 19 Eylül tarihinde kendi Twitter kurumsal hesabı üzerinden yaptığı duyuru ile, bir çok takipçisini kripto para borsalarına ek komisyon vermekten kurtardı.


Beta versiyonunu kullanmak isteyen kullanıcıların tek yapması gereken ise, ana arayüze girerken yaptığınız gibi Trezor cihazınızı takıp beta versiyonunu seçmek.

Trezor Users Can Now Exchange Cryptocurrencies Directly In-Wallet

Ancak beta versiyonu kullanan kişi daha önce hiç Trezor arayüzü kullanmadıysa ve ilk hesabıysa,  firma tarafından sunulan sorumluluk reddinin kabul edilmesi gerekiyor. Trezor platformunda bulunan kripto para birimleri arasında Changenow, Coinmama, Changelly, Paybis gibi nadir tokenler de mevcut. Bunun yanı sıra büyük kripto para birimleri olarak BCH, ZEC, XRP, LTC, BTG, XMR, DASH, DOGE, BTC, ETH, ETC ve XMR direkt olarak cüzdan içerisinden alınıp satılabilecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment