Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Ağındaki Popüler Platform, Bu Token Tarafından Domine Ediliyor

Tron (TRX) ekosisteminin en güncel projelerinden SunPump platformu, adeta tek bir token tarafından domine ediliyor.

Blockchain analiz firması CryptoQuant’ta paylaşılan verilere göre SunPump’ta şimdiye dek binlerce token üretilmiş olsa da bunlardan sadece 41 tanesinin piyasa değeri, 1 milyon doları geçti.

Bunların içinde en baskın olanının ise Sundoge olduğu belirtildi. Ağustos son uitibarıyla SunPump platformunda yapılmış tüm işlemlerin yüzde 51’i, SUNDOGE işlemlerinden oluştu.

Tronscan verilerine göre SUNDOGE token, 17 Ağustos’ta oluşturuldu ve 3 Eylül itibarıyla 3,52 milyon dolar piyasa değerine sahip. Toplamda 1 milyar arzı bulunan token’ın 5 binden fazla sahibi bulunuyor.

SunPump hızla büyümeye devam ediyor

Tron ekosisteminde yeni memecoin geliştirmek için kullanılan SunPump, Ağustos’ta kullanıma açıldı. SunPump, kullanıcıların memecoinlerle kolay şekilde al-sat yapmasını sağlıyor.

Kod yazmaya gerek kalmadan memecoin çıkarmayı sağlayan platform, kullanıma açıldıktan kısa süre sonra hızla popülerlik kazandı. Dune Analytics verilerine göre SunPump, şimdiye dek 73 binden fazla token üretmek için kullanıldı ve 29,6 milyon TRX değerinde gelir elde etti.

SunPump, Solana ekosistemindeki Pump.fun’ın en büyük rakiplerinden biri olarak görülüyor. TRX, yazım sırasında 0,153 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!