Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Büyümeye Devam Ediyor – 6 Ayda 1 Milyon Kullanıcıya Ulaşıldı!

23 Aralık tarihinde yayınlanan verilere göre, Blockchain protokolü Tron, çok kısa bir sürede ciddi bir seviye olan 1 milyon hesaba ulaşmayı başardı ve rakiplerine bir adım daha yaklaştı.

Misha Lederman tarafından sosyal medyada paylaşılan Tron blockchain istatistiklerine göre, ağ TRX ana ağına geçiş yaptıktan sonra sadece 184 gün içerisinde, 1 milyon hesaba ulaşmayı başardı.

En büyük rakiplerinden birisi olan Ethereum ile karşılaştırma yapan Misha, Ethereum’un ise ana ağını piyasaya sürmesinden tam olarak 542 gün veya 18 ay sonra 1 milyon hesaba ulaşabildiğini vurguladı. Sosyal medya üzerindeki kullanıcıların bir çoğu ise, Ethereum’un piyasaya çıktığı tarihlerde, kripto para birimlerine olan ilginin bu kadar fazla olmadığını ve Tron’un aslında daha iyi piyasa koşullarında açılış yaptığını ifade etmekte.

Bu yılın içerisinde Ethereum ağından kendi ağına geçiş yapan Tron, gerçekten de merkeziyetsiz uygulamalar konusunda Ethereum’a zor günler yaşatmaya devam ediyor. Tron Foundation CEO’su Justin Sun da bu gelişmeyi kutlamak için, 1 milyonuncu kullanıcıya bulana 10.000 dolar ödül vaat etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment