Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Büyümeye Devam Ediyor: Geliştirici Ekibi 2 Kişiden 40 Kişiye Çıktı!

Tron Foundation ve Tron blockchain ağı, üst üste gelen eleştirilere rağmen büyümeye ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Ethereum tabanlı bir token olarak yola çıkan ancak daha sonra kendi blockchain ağına geçiş yapan ve başlangıçta sadece iki geliştiriciden oluşan bir ekibi olan Tron, artık geliştirici ekibini 40 kişi üzerine çıkardı ve son hız projeyi büyütmeye devam ediyor.

Tron’un çekirdek geliştirici ekibinin gelişmesi, Tron blockchain ağının da gelişmesini ve merkeziyetsiz uygulamalar konusunda ciddi bir yere gelmesini sağladı.  Tron’un önde gelen yöneticilerinden Marcus Zhao, yakın zamanda yaptığı açıklamalarında Tron’un ekibinin ve geçtiğimiz sekiz ay boyunca yaşanan gelişmelerin oldukça iyiye gittiğini ve Tron’un şimdiden birden fazla merkeziyetsiz borsalara, oyunlara ve çeşitli uygulamalara ev sahipliği yaptığını vurguladı.

CEO Justin Sun da bu konuda açıklamalarda bulundu ve Tron ekibinin 2018 yılında muhteşem işler başardığını ve 2019 yılının da kesinlikle başka bir muhteşem yıl olacağını belirtti. Tron’un çekirdek geliştirici ekibi hakkında da açıklamalarda bulunan Zhao, şunları aktardı:

 ”Geliştiricilerimizin çoğu Alibaba ve Baidu gibi prestijli internet şirketlerinden gelmekte. En başta 8 kişiydik ancak bundan dokuz ay önce takımımızın sadece iki çalışanı vardı.”

”O tarihlerde, çok kez geç saatlere kadar kalıyorduk. Ancak daha sonra çabucak 10 kişiye ulaştık.”

İki kişi ile başladıktan sonra kıdemli mühendisler konusunda 40 kişiye ulaştıklarını belirten Zhao, 2019 yılında genişlemeye devam edeceklerini de ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment