Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON CEO’su Ethereum ve EOS Geliştiricilerine Seslendi: TRON Sizi Kurtaracak Bir Fon Kuracak

TRON CEO’su Justin Sun, özellikle Twitter’ı aktif kullanması ve attığı tweet’ler ile gündeme gelmesi ile tanınmakta. Justin Sun, 7 Aralık tarihinde attığı yeni bir tweet ile tekrardan ilgi topladı ve belirli kesimlerin eleştirisine maruz kaldı.

Sun, en büyük rakiplerinden olan EOS ve Ethereum ağı geliştiricilerine seslenerek, merkeziyetsiz uygulamalarını TRON ağına taşımaları durumunda, ”EOS ve ETH geliştiricilerini, platformlarının çöküşünden kurtarmak için bir fon” kuracağını belirtti.

Atılan tweet’e çeşitli açıklamalar gelse de, kullanıcılardan birisi ilginç bir noktaya değindi ve ”görünüşe göre hash savaşlarından sonra sırada merkeziyetsiz uygulama savaşları var” ifadesini kullandı. Tron özellikle kendi ağına geçtikten sonra rekabeti kızıştıran ve ara ara Ethereum ağına ‘laf atan’ bir platform oldu.

İki platformun önde gelen isimleri Justin Sun ve Vitalik Buterin arasında da ara ara sosyal medya üzerinden atışma görmek mümkün. Özellikle geçtiğimiz Ekim ayında yaptığı açıklama ile Odyssey 3.1’in, hız konusunda Ethereum’u, ücret konusunda ise EOS’u geçebileceğini iddia eden Sun, o tarihten sonra da çeşitli açıklamalarda bulunmuştu.

Dün gece başlayan düşüşten etkilenenlerden birisi olan Tron, basın saatine göre %4,05’lik düşüş ile 0,013 dolardan el değiştirmekte ve durum hiç iç acıcı gözükmüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment