Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON, Facebook’daki En Popüler Kripto Para! Bu Ne Anlama Geliyor?

TRON’un Facebook’daki popülaritesi gün geçtikçe artıyor ve görüşüne göre artmaya da devam edecek. TRON ekibinin yaptığı sosyal medya çalışmalarının karşılığını vermeye başlaması, BitTorrent platformunun satın alınması gibi süreçlerin ardından projenin Facebook’da takipçi sayısı 500 bini geçti.

Elbette bu tarz rakamları elde etmek için birçok yol mevcut ancak; bunu bir kenara bırakırsak Facebook ve Twitter etkileşimlerinin önemli sosyolojik temellere dayandığını söylemek de mmümkün. Facebook’da Ethereum, XRP, Litecoin ya da EOS gibi ağlardan çok daha popüler olan TRON için, elbette her şey bu değil. Ya da fiyat ve kalite, sadece bu tarz etkileşimler ile ölçülmüyor.

Otoriteler her ne kadar Justin Sun ve ekibin sosyal medya yönetimi ve marka takibi konusunda çok büyük bir iş başardığını ifade etseler de, projenini gerçek değerinin elbette bu olamayacağı konusunda hemfikirler. Örneğin GitHub aktivitesi, ağdaki toplam gönderim sayısı ve merkezi olmayan uygulama kullanımı, birçok otoritenin projeleri değerlendirirken hesaba kattığı önemli ayrıntılar olarak göze çarpıyor.

TRON, bu noktalarda da başarılı performans gösterirken, sosyal medya etkileşimlerini de bir yandan arttırmayı ihmal etmiyor. Facebook etkileşimleri her ne kadar TRON’un ya da diğer kripto paraların fiyatına direkt etki edecek şeyler olmasa da, bir projenin ne kadar fazla kişi tarafından bilindiği, çok önemli bir detay olarak karşımıza çıkıyor ve TRON bu konuda oldukça iyi bir iş çıkarıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment