Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Foundation Duyurdu: BitTorrent’e Canlı Yayın Özelliği Geliyor!

Piyasa hacmine göre en büyük dokuzuncu kripto para birimi olan Tron, yaptığı gelişmelerle öne çıkmaya ve adından söz ettirmeye devam ediyor. Tron Foundation 2018 yılının içerisinde satın aldığı ünlü dosya paylaşım platformu BitTorrent ile ilgili planları sayesinde son dönemin en çok konuşulan kripto para topluluklarından birisi oldu. BitTorrent aylık aktif 100 milyonun üzerinde kullanıcı sayısı ile kesinlikle en büyük Torrent platformu olarak biliniyor.

Geçtiğimiz tarihlerde BitTorrent’in kendi ICO’sunu piyasaya çıkaracağı duyurusundan sonra Tron tarafından yapılan niTron konferansında konu ile ilgili detaylı açıklamalar ve yeni özellikler de tanıtıldı. Tron Foundation kurucusu ve CEO’su Justin Sun, BitTorrent’in canlı yayın özelliğine kavuşacağını ekledi. Böyle bir gelişme  Facebook, Youtube ve Twitch gibi dünyanın en büyük sosyal medya ve teknoloji firmalarından bazılarını karşısına almak anlamına gelse de, Justin Sun bu konuda oldukça kararlı.

Tron Foundation tarafından yapılan açıklamada ”her şey planlandığı gibi giderse,” BTT’nin 2019 yılı içerisinde canlı yayın özelliğine kavuşacağı belirtildi. BitTorrent kendi ICO projesini Binance ile ortaklaşa bir şekilde piyasaya sürecek ve bu yüzden de topluluk içerisinde ciddi bir heyecan oluştu. Bir süredir aktif olmayan Binance LaunchPad platformu ile piyasaya sürülecek olan ICO, ilk duyurulduğu zaman çok eleştirilse de, yatırımcıların bir çoğu konu hakkında olumlu yorumlar da paylaşmaya başladı.

Bilindiği üzre eToro platformunu CEO’su Yoni Assia da geçtiğimiz tarihlerde konu hakkındaki görüşünü paylaşmıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment