Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON, Haftalık Raporunu Yayınladı

TRON Vakfı, her hafta yaptığı gibi bu hafta için de, bir rapor yayınladı ve şirketteki son gelişmeleri yatırımcısı ile paylaştı. Transcan isimli özelliğin artık TRON Blockchain’inde aktif olduğu ifade edilirken, aynı zamanda merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesine olanak sağlayacağın sistemin de temellerinin atıldığı belirtildi.

Şirket, aynı zamanda Android cüzdanı için yapılan çalışmalarda ise, neredeyse yarıya gelindiğini ve konu ile ilgili gereken bilgilendirmelerin önümüzdeki dönemde topluluk ile paylaşılacağını ifade etti. TRON’un, Ethereum ağı ile yaşadığı rekabete ilişkin de, raporda ifadeler yer aldı.

TRON’un, kullanım alanı arttırılması bazında Ethereum ile yarıştığı yönündeki haberleri bültene ekleyen yetkililer, bazı haber sitelerinin TRON, kullanım alanı olarak Ethereum’u geride bıraktı haberlerini de yatırımcılar ile paylaştı.

Aynı zamanda, TRON kurucusu Justin Sun ise, Oracle Blockchain’i ile ilgili açıklamalar yaptı. İki şirket arasında gelecekte bir birliktelik kurulacağı ifade edildi. Teknik manada yaşanan olumlu gelişmelere rağmen TRX fiyatı piyasalardaki belirsizlikten kötü etkilenmekten kurtulamadı.

Geride bırakılan hafta boyunca yaklaşık yüzde 5.5’luk bir dğeer kaybı yaşayan TRX, şu anda bu yazının kaleme alındığı dakikalarda Coin Market Cap verilerine göre 0.022 dolardan işlem görüyor. Koin, aynı zamanda Bitcoin’e karşı da yaklaşık yüzde 4’lük bir değer kaybı yaşayarak 351 Satoshi’den işlem görüyor.

TRX, Coin Market Cap’in yaptığı listede ise en değerli 11. kripto para olarak yer alıyor. Koinin günlük işlem hacmi ise yaklaşık 11 bin BTC.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment