Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON’da İşler İyi Gidiyor: Listede 9. Sıraya Tırmandı

Kripto para piyasalarının en fazla tartışılan koinlerinden birisi olan TRX, yatırımcısını 2019’un başından bu yana az da olsa sevindirmeye devam ediyor. Son dönemde yaşadığı yükseliş ile adından sıkça söz ettiren TRX, bugün itibariyle Bitcoin Cash hard fork ürünü olan Bitcoin Cash SV’yi toplam değerde geride bırakarak listede 9. sıraya yükseldi ve ilk 10 kripto para arasındaki yerini bir nebze olsun sağlamlaştırmayı başardı.

Her ne kadar aradaki fark sadece 6 milyon dolar kadar olsa da, TRON’un yakaladığı bu başarının, başta şirketin CEO’su Justin Sun tarafından olmak üzere, sosyal medyada büyük bir zafer edasıyla kutlanmasına da şaşmamak gerekiyor.

Zaten, bugün sabah saatlerinde Justin Sun, konuyla ilgili  bir tweet dahi atmış ve attığı tweette ‘TRON’un Bitcoin Cash SV’yi geçeceğini düşünüyorum.” demişti.

TRON’un yaşadığı yükselişin altında yatan önemli bir sebebin BitTorrent tokeni olduğunu ifade eden analistler, aynı zamanda San Fransisco’da gerçekleştirilecek olan NiTRON etkinliğinin de bu yükselişte payı olabileceğini ifade ediyor.

Özellikle BitTorrent tokeni ile önemli bir sükse yapan ve ciddi ilgi çeken platformun tokeni olan TRX’in bu gelişmelerden olumlu etkilenmiş olma olasılığı bir hayli fazla. Elbette, TRON’un kripto para camiasında belki de en aktif topluluklardan birisine sahip olması ve iyi bir pazarlama stratejisi ve iletişim çalışması yürütmesi de, bu tarz olumlu haberlerin etkisini bir nebze de olsa arttırmayı başarıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment