Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron’daki En Büyük Memecoin Yüzde 65 Yükseldi: Balinadan Dev Alım!

Memecoinlerin popülerliği kripto dünyasında hızla artarken, Tron ağı üzerindeki Sundog (SUNDOG) da son günlerde büyük bir fiyat artışı yaşadı.

Bir balinanın 2 milyon dolar değerinde Sundog token’ı satın almasının ardından fiyatlar keskin bir şekilde yükseldi. Lookonchain verilerine göre balina Binance’ten 13,07 milyon TRX çekerek bu miktarla 3,52 milyon SUNDOG satın aldı.

SUNDOG fiyatında kayda değer yükseliş

Bu alım işleminin ardından SUNDOG’un fiyatı 0,30 dolardan 0,35 dolara kadar çıktı. Yazım sırasındaki verilere göre memecoin, son bir hafta içinde yüzde 64 değer kazandı ve tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaştı.

SUNDOG, Tron ağı üzerindeki en büyük memecoin olarak dikkat çekiyor. 15 Ağustos’ta piyasaya sürülen token, kısa sürede sekiz kattan fazla getiri sağladı. Token’ın fiyatı, piyasaya çıktığı 16 Ağustos’ta 0,039 dolar seviyesindeyken şu anda çok daha yüksek seviyelerde işlem görüyor.

Borsalar SUNDOG’u listelemeye devam ediyor

Justin Sun’ın başlattığı ve SunPump’ın lansmanı ile desteklenen memecoin platformunun büyük etkisi, Sundog’un hızlı yükselişinde önemli rol oynuyor. SUNDOG, MEXC, Bybit, Gate.io ve KuCoin gibi büyük borsalarda listelendi. Bu hafta içinde Filipinler’in en büyük kripto borsası Coins.ph, HTX ve RabbitX gibi platformlarda da işlem görmeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!