Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TrueUSD’yi Üreten TrustToken, 3 Güvenlik Denetimini Geçtiğini ve Hiçbir Hatanın Bulunamadığını Duyurdu

Kripto para startup firması TrustToken, Çarşamba günü yaptığı bir duyuruda sahip olduğu akıllı kontratların Certik, SlowMist ve Zeppelin tarafından yapılan üç ayrı güvenlik denetiminden geçtiğini ve hiçbir zayıflık veya hata bulunmadığını açıkladı.

Firma bunun yanı sıra TrueUSD stabil koin’inin de aylık ticari hacim olarak 1.1 milyar doları, toplam piyasa hacmi olarak ise 200 milyon doları aştığını belirtti. TUSD basın saatine göre bir stabil koin olmasına rağmen 1.02 dolardan işlem görüyor ve 214 milyon dolarlık bir piyasa hacmine sahip. TrustToken, TrueUSD’nin güvenliğini sağlamak için söz konusu projenin endeksli olduğu ABD dolarlarını birden çok üçüncü parti tröst şirketinde saklıyor. Her bir tröst şirketi Nevada Eyaleti Finansal Kurumlar Departmanı tarafından denetlenmekte.

Firma yeni yaptığı açıklamasında bundan sonra Delaware ve Ohio’nun ilgili regülatörleri tarafından denetlenen tröst şirketleri ile çalışma amacına sahip olduğunu da aktardı. Sonuç olarak TrueUSD’nin endeksli olduğu ABD dolarları, tek bir kuruma veya şirkete bağlı olmayacak ve olası bir hacklenme veya buna benzer bir durumda bile, çok küçük zararlarla bunlar atlatılabilecek.

TrustToken CEO’su ve kurucu ortağı Danny An, yaptığı açıklamada firmanın regülasyonlarla ilgili uyuma ve şeffaflığa odaklanmaya devam edeceğini belirtti. Özellikle 2018 yılında inanılmaz bir artış yaşanan stabil koin sayısı, hala piyasa hacmi açısından lider konumdaki stabil koin Tether’in tahtını elinden alabilecek bir stabil koin üretebilmiş değil. Yine de geçtiğimiz aylarda Tether’in ciddi bir sarsıntı yaşadığını itiraf etmek gerekiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment