Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRUMP Coin Yüzde 15 Bin Arttı! ABD Seçimleri Öncesinde Dikkat Çeken Coinler Hangileri?

ABD Başkan adayı Donald Trump’a uönelik bir coin’in kısa sürede %15.000 artış göstermesi yatırımcılarının dikkatlerini bu tarafa çekti.

5 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşmesi planlanan 2024 ABD Başkanlık Seçimi yaklaştıkça gündem yoğunlaşıyor. Cumhuriyetçi aday olması beklenen eski ABD Başkanı Donald Trump ise hem siyaset hem de kripto alanında etki gösteriyor.

Trump’ın seçim kampanyasındaki sloganı olan “Make America Great Again” sözünden ilham alarak yaratılan meme coin projesinin tokeni TRUMP, yüzde 15 bin artış ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Hatırlayacağınız üzere proje ekibi Trump’tan etkilenerek geliştirdiği tokenlerden 7100 dolarlık Trump coin’i, ağustos ve ekim aylarında eski ABD Başkanı’na göndermişti. Token fiyatının hızlı yükselişi sayesinde eski başkan Trump’ın hiçbir şey yapmadan 1 milyon dolardan fazla para kazandığı kaydedildi.

CoinMarketCap verilerine baktığımızda TRUMP coin’in son 30 günde yüzde 1157 artış yaşadığı ve yükseliş trendini devam ettirdiği görülüyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 2,39 dolardan işlem gören TRUMP coin’in, Donald Trump’ın adaylığını açıklaması durumunda ne yönde hareket edeceği merakla bekleniyor.

ABD seçimleri öncesinde dikkat çeken coinler arasında çevre dostu yaklaşımı ile eTukTuk ve popüler meme coinlerin güçlü yönlerini alan Meme Kombat yer alıyor. Ön satış etkinlikleri devam eden tokenler, seçim öncesi ünlü isimlerin radarına girme potansiyeli taşıyor.

ABD Seçimleri Öncesi Ön Satışa Çıkan eTukTuk 800 Bin Doları Aştı

Kripto para yatırımcıları, Kasım ayında yapılacak seçimler öncesinde ralli yapma ihtimali yüksek projeler arıyor. Bu projeler arasında elektrikli araç ekosistemini değiştirmeyi amaçlayan eTukTuk, dikkat çekmeyi başarıyor.

Elektrikli araç ve ABD denilince akla gelen ilk isimlerden olan ünlü milyarder Elon Musk’ın, kendini çevreci biri olarak tanımladığı biliniyor. Musk’ın, sektör devlerini, karbon emisyonunu azaltmaya ve çevreci önlemler almaya davet ettiği sıklıkla gündeme geliyor.

Elektrikli araç devi Tesla’nın kurucusu Musk’ın, eski başkan Trump’a olan sempatisi de biliniyor. Trump’ın aday olması ve kazanması durumunda Musk’ın, elektrikli araç piyasasına daha fazla yatırım yapma ihtimalinden söz ediliyor. 

Kripto piyasasının yeni oyuncularından eTukTuk, tam da bu dönemde yatırımcılarla buluşuyor. İndirimli fiyatlardan eTukTuk token satın almak isteyen kripto meraklıları, çevre vurgusunun arttığı bir dönemde ön satışa ilgi gösteriyor.

Sri Lanka merkezli proje, yapay zeka ile blok zincirini bir araya getirerek karbon emisyonları ve buna bağlı sağlık sorunlarını en aza indirmeyi amaçlıyor. Projenin merkezinde yer alan TUK token, hem elektrikli araç istasyonu sistemine hem de projenin Oyna-Kazan temalı oyunu Crazy TukTuk’a güç veriyor.

eTukTuk token satın alan yatırımcılar, Crazy TukTuk oyunu ile kıyasıya yarışarak kazanç elde etme imkanı buluyor. Staking özelliği ile dikkat çeken proje, katılımcıların borsa listelemeleri haricinde de gelir sağlamasını mümkün kılıyor. Tokenlerini kilitleyen TUK token sahipleri, pasif gelir fırsatı yakalıyor.

Aşamalı ön satış etkinliği ile eTukTuk, Elon Musk gibi düşünen çevre dostu yatırımcıları bekliyor. Şu ana kadar toplanan fonların 800 bin doları aştığı ön satışta katılımcılar, mevcut aşamada 0,02625 dolar ödeyerek BNB, USDT, ETH veya kart işlemleri ile TUK tokene yatırım yapabiliyor.

Meme Kombat Ön Satışı 8 Milyon Doları Aştı

Ünlü milyarder Elon Musk’ın adı, yalnızca çevreci yaklaşımı ile değil kripto para birimlerine olan ilgisiyle de anılıyor. Popüler meme coin Dogecoin’in babası olarak adlandırılan Musk’ın yeni favori coinlerinin neler olacağı merak ediliyor.

Ön satış etkinliği halen devam eden Meme Kombat, DOGE, SHIB, FLOKI ve PEPE gibi projelerin güçlü yönlerini alarak kripto dünyasına adım atmayı amaçlıyor. Şu ana kadar toplanan fonların 8 milyon doları aştığı ön satış, tüm hızıyla ilerliyor.

Katılımcıların kendi meme karakterlerini seçtiği projenin merkezinde Meme Kombat Arena isimli bir platform yer alıyor. Ön satışa sunulan Meme Kombat token satın alan katılımcılar, Arena’da bahis oynama ve ödül kazanma imkanı buluyor.

Meme Kombat projesinin ilk sezonunda 11 meme karakter yer alıyor. Merkeziyetsiz bir yapıya sahip olması planlanan projenin sonraki sezonlarındaki karakterlere, MK token sahipleri karar veriyor. 

Oyun tutkunlarına hitap eden Meme Kombat topluluğu, Elon Musk’ın Dogecoin’e yaşattığı ralliyi dört gözle bekliyor. Seçimler öncesinde Elon Musk isminin ön plana çıkmasının bile meme coinlere fayda sağlayacağı düşünülüyor.

Şeffaflığı ve güvenliği ile bilinen Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen Meme Kombat tokenin toplamda 120 milyon adet arzı bulunuyor. Bu arzın yarısı olan 60 milyon MK token, ön satış etkinliği ile yatırımcılara sunuluyor.

Kademeli fiyat artışı stratejisinin uygulandığı ön satış, erken yatırımcılara potansiyel kazanç imkanı sağlıyor. Erken aşamada katılan yatırımcılar, borsa listelemelerinden önce tokenin değer artışından faydalanabiliyor.

ERC-20 protokolüne uyan Meme Kombat token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH ve USDT karşılığında ön satışa dahil olabiliyor. Proje ekibi, Binance Akıllı Zinciri üzerinden satın alma opsiyonu da sunuyor. Mevcut aşamada MK token, 0,279 dolardan alıcı buluyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!