Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump, Harris Karşısında Üstünlüğü Ele Geçirdi, Binance Kullanıcısı Kâra Geçti

Donald Trump’ın bu yılki başkanlık seçimini kazanacağını düşünen kripto para kullanıcıları, yeniden kâra geçti.

Merkeziyetsiz tahmin platformu Polymarket verilerine göre Donald Trump, bu yılki başkanlık seçimlerini kimin kazanacağı anketinde Kamala Harris karşısında yüzde 53’lük üstünlük kurdu.

Bu hafta başlayan Demokratik Ulusal Kongre öncesinde Kamala Harris, Trump’a 10 puanlık fark atmıştı.

Trump ile Harris arasındaki dengeleri değiştiren başlıca şeylerden biri, Robert F. Kennedy Jr. hakkında çıkan iddialar oldu.

Kennedy Jr.’ın başkanlık seçimlerinden çekileceği ve başkanlık seçiminde Trump’ı destekleyeceği öne sürüldü. Kennedy Jr., bu Cuma günü 21:00’de bir konuşma yapacak ve bu iddiaların konuşma sırasında netleşmesi bekleniyor.

Yatırımcılar yeniden kazanmaya başladı

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre Trump’ın kazanacağı yönünde tahminde bulunan yatırımcılar, yeniden para kazanmaya başladı.

Bir yatırımcı, bundan üç gün önce Binance’den 205 bin dolarlık USDC çekti ve Trump’ın seçimi kazanacağına yönelik 417 bin 252 lotluk bahis oynadı. Bu yatırımcının güncel verilerle 15 bin dolarlık gerçekleşmemiş karının olduğu belirtildi.

Uzmanlar, Donald Trump’ın seçimleri kazanmasının kripto para piyasası için bullish olabileceğini düşünüyor. Trump, seçimi kazanması halinde mevcut yönetimin “kripto karşıtı” politikalarını sonlandıracağını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!