Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump’ın 1,5 Milyar Dolarlık Coin Serüveni Başladı: Yüz Milyonlar Satıyor!

Donald Trump ve ailesi tarafından desteklenen World Liberty Financial platformu, token satışlarına resmen başladı.

World Liberty Financial sitesinde yer alan bilgiler, WLFI olarak adlandırılan token’ın resmen piyasaya sürüldüğünü gösteriyor.

Sitede Türkiye saati ile 15:40 itibarıyla satış yapılmaya başlandı ve ilk 20 dakika içerisinde 220 milyondan fazla WLFI token satıldı. Blockchain kayıtlarına göre satışa 1.700’den fazla kullanıcı katıldı.

Blockchain verileri, token ile bağlantılı bir cüzdanın yaklaşık 3 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH) tuttuğunu, bunun yanı sıra her biri 1 milyon doların altında olmak üzere Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) tokenlarına sahip olduğunu gösteriyor.

1,5 milyar dolarlık serüven başladı

World Liberty Financial, token satışlarıyla 300 milyon dolar toplama ve 1,5 milyar dolar değerleme elde etmeyi hedefliyor. WLFI, protokolün yönetişim token’ı olarak işlev görecek ve kullanıcılar, platformdaki güncellemeler ve stratejiler üzerine oy kullanabilecek. Platform, kullanıcılara kripto para cinsinden borç alma ve verme, likidite havuzları oluşturma ve stablecoin kullanma imkanı sunacak.

Trump, projede “baş kripto savunucusu” olarak görev alırken, oğulları Eric ve Donald Trump Jr. “web3 elçileri” olarak tanıtıldı. En küçük oğlu Barron ise “DeFi vizyoneri” unvanına sahip.

Trump, bir yandan ABD’de Kasım ayının başında yapılacak başkanlık seçimlerine hazırlanıyor. Kripto analistleri, Trump’ın yeniden başkan seçilmesinin kripto para sektörü açısından olumlu etkilerinin olabileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!