Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump’ın Coin Projesi Beklentilerin Altında Kaldı, Herkese Çağrıda Bulundu

ABD Başkanlık seçimlerine hazırlanan Cumhuriyetçi aday Donald Trump, ailesinin desteklediği yeni kripto para projesi World Liberty Financial için sosyal medya platformu X üzerinden bir mesaj yayınladı.

World Liberty Financial (WLFI) projesi, Salı günü TSİ öğlen saatlerinde kamuya açık token satışına başladı. Çarşamba sabahı itibarıyla toplamda 725,61 milyon token satıldı ve bu satıştan yaklaşık 10,9 milyon dolar elde edildi. Satılmayı bekleyen hala 19,27 milyar token bulunuyor.

Projenin internet sitesi, satış başladıktan sonra bir süreliğine bazı kesintiler yaşadı. İlk bir saat içerisinde yaklaşık 5 milyon dolarlık satış yapıldı. Ancak Trump ailesi, başlangıç satışından 300 milyon dolar toplayıp, toplamda 1,5 milyar dolar değerleme elde etmek istiyor.

Trump, WLFI token’ını tanıttı

WLFI, platformun gelecekteki geliştirme kararlarında oy kullanma hakkı tanıyan bir yönetişim tokenı olarak tasarlandı. Yol haritasına göre tokenlar, ilk yıl boyunca transfer edilemeyecek. Projenin ortak kurucusu Zak Folkman, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, 30 Eylül’de açılan beyaz listeye “100.000’den fazla kişinin” kaydolduğunu belirtti.

Trump, X platformunda yaptığı paylaşımda, “Büyük haber! World Liberty Financial token satışı başladı. Kripto gelecektir. Bu inanılmaz teknolojiyi benimseyelim ve dijital ekonomide dünyaya liderlik edelim” ifadelerini kullandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!