Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump’ın Eski Direktörü Bitcoin’de Rekor Bekliyor: Bu Tarih İçin Fiyat Verdi

Hedge fon yöneticisi Anthony Scaramucci, ABD’deki Kasım başkanlık seçimlerinin ardından faiz indirimleri ve kripto düzenleyici belirsizliklerin çözülmesiyle Bitcoin’in rekor seviyelere ulaşacağını öngörüyor.

SkyBridge Capital LLC’nin kurucusu Scaramucci, Çarşamba günü verdiği bir röportajda, “ABD’de gelecek kongre döneminin ilk bölümünde, kripto para birimleri, Bitcoin ve stablecoinlerle ilgili destekleyici yasalar çıkarılacak” dedi. Aynı zamanda, ABD Merkez Bankası’ndan (Fed) gelecek faiz indirimlerinin de bu sürece katkı sağlayacağını belirtti.

Scaramucci, hem Cumhuriyetçilerin hem de Demokratların desteklediği iki partili yasaların kripto sektörü için en ideal çözüm olduğunu düşünüyor. 2017 yılında Donald Trump’ın iletişim direktörlüğünü yapan Scaramucci, görevden alındıktan sonra Trump’ın en sert eleştirmenlerinden biri olmuştu.

Cumhuriyetçi aday Trump, başkanlık yarışında bağış ve oy toplamak amacıyla kripto para dostu bir duruş sergilerken, Demokrat rakibi Kamala Harris’in dijital varlıklarla ilgili tutumu henüz net değil. Ancak Scaramucci, Harris yönetiminin de kripto düzenlemeleri konusunda olumlu adımlar atabileceğini belirtiyor. Geçen ay Harris’in kampanyasından bir danışman, Harris’in kripto sektörünü büyütmeye yönelik tedbirleri destekleyeceğini ifade etmişti.

SkyBridge Capital, başlangıçta diğer hedge fon yöneticilerine yatırım yaparken, 2020 yılından itibaren dijital varlıklara yönelmeye başladı.

Bitcoin’de yıl sonu hedefini açıkladı

Scaramucci, Fed’in borçlanma maliyetlerini bu hafta yarım puan azaltacağını ve önümüzdeki 18 ayda toplamda 150 baz puanlık bir indirim öngördüğünü söyledi. “Bu, ABD ve küresel varlık fiyatları için çok iyi olacak” diyen Scaramucci, Bitcoin’in yıl sonuna kadar 100.000 dolara ulaşabileceğini belirtti. Bu açıklamaları Singapur’daki bir konferansın oturum aralarında yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!