Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TrustToken, Borsaların Ethereum Tabanlı Adresleri Yönetebilmesi İçin Yeni ve Daha Ucuz Bir Yol Sundu

TrustToken geliştiricisi ve üreticisi TrueUSD, kripto para borsalarının TrueUSD ve diğer ERC20 tokenleri ile ilgili milyonlarca adresi yönetebilmesi için yeni bir yöntem geliştirdiğini açıkladı. TrustToken’in geliştirdiği bu yeni yöntem, tek bir cüzdan içerisinden binlerce veya milyonlarca adresin idare edilebilmesini ve bu sayede TUSD kabul eden cüzdanların bakımı için gerekli Gas miktarının azaltılabilmesini mümkün hale getiriyor.

TrueUSD akıllı kontratı için getirilen bu güncelleme sadece TUSD için olmak zorunda değil. Token’in kodu açık kaynaklı olduğu için, diğer ERC-20 tokenler de bu metodu kopyalayabilir ve kendi projeleri için uyarlayabilir.

Pazartesi günü yapılan bir basın açıklamasında yeni projeyi tanıtan TrustToken mühendislik bölümü başkanı Rafael Cosman, konu hakkında şunları ifade etti:

”Borsalar şuan için kullanıcılar için bireysel adresler açarken, bu hesapların her biri olan işlemler gas ödemesi gerektiriyor. AutoSweep, Ethereum tabanlı tokenler için ‘takma isim’ özelliğinin ilk uygulaması ve bu sayede borsaların hem zamandan hem de gas masraflarından ciddi anlamda tasarruf etmelerini sağlıyor ve kullanıcı hesaplarını otomatik olarak merkezi bir cüzdana aktarıyor.”

Şuan için bir borsaya .7 TUSD (0.70 dolar) değerinde bir işlem yaklaşık olarak 0.09 dolar veya 0.00072936 ETH işlem ücreti gerektiriyor. Terry Li de konu hakkında yorum yaptı ve bu özelliğin genel olarak Ethereum blockchain ağı için çok büyük etkilere yol açabileceğini ve herhangi bir Ethereum token’inin bundan faydalanabileceğini aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment