Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk İlaç Devi Abdi İbrahim, Yerli ve Milli Metaverse Projesinde Yerini Aldı

Yerli ve Milli Metaverse olarak tanıtılan Metavision milyar dolarlık ilaç firması Abdi İbrahim ile ortalık kurduğunu duyurdu.

Resmi Twitter hesaplarından yapılan açıklamaya göre Metavision, Abdi İbrahim şirketiyle metaverse evrenleri için anlaşma sağladı. Dev şirket ile yapılan ortalık “ilk özel tasarım marka showroomu” ifadeleriyle tanıtıldı. Dünya ilaç sektöründe ilkleri gerçekleştiren Abdi İbrahim, NFT koleksiyonu yayınlamasının ardından geçtiğimiz mayıs ayında Decentraland‘de kendi yapısını inşa ederek metaverse dünyasına giriş yapmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile de anlaşma sağlayan Metavision, iddialı iş birliklerine devam edecek gibi duruyor. 2021 yılının ilk çeyreğinde Türk girişimciler tarafından hayata geçirilen projenin yakın zamanda halka açık satışa hazırlandığı biliniyor. Metavision resmi web sitesinde paylaşılan yol haritasına göre net tarihi belli olmayan halka açık satışın 2022’nin üçüncü çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor. Projeye ait tokenların 0,0150 dolardan halka açık satışı gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!