Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türkiye Pazarına Giren Kuende İşte Bu Yüzden Bu Kadar Destek Görüyor!

Merkezsiz bir sosyal ağ platformu olan, kullanıcıları çeşitli faaliyetler karşılığında birbirinden farklı şekillerde ödüllendiren Kuende adlı proje geçtiğimiz hafta Türkiye pazarına giriş yapacağını açıkladı.

Kuende’nin bu açıklamasının ardından yerel kripto para sektöründeki bazı isimlerin epey heyecanlandığını gördük. Bunların arasında YouTube’daki videolarıyla tanınan Kripto Sözlük de var. Kripto Sözlük’un Kuende hakkında hazırladığı inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kripto para piyasası son günlerde biraz düşüş trendine girmiş olsa da piyasadaki bu olumsuz atmosfer Kuende’nin başarısına engel olamıyor. Kuende’nin düzenlediği ICO hakkındaki bazı bilgileri şöyle sıralayabiliriz:

  • 50 milyon dolar gibi bir değere sahip şirket tarafından düzenleniyor
  • Proje alt hedefi olan 2 milyon dolar seviyesine ulaşmış duurmda
  • Özel satış sürecinde Dokia Capital (Ethereum, OmiseGo, Cosmis Network gibi projelerin erken yatırımcısı) gibi şirketlerden 10,000’den fazla ETH toplandı
  • Sirin Labs, Bancor, Civic, Stox, IPSX ve Bountyhive gibi Blockchain sektörünün önde gelen şirketleriyle ortaklık kuruldu
  • Projenin iOS, Android ve Web sürümleri için tasarladığı uygulama kullanıma hazır ve şimdiden 100 bin aktif kullanıcıya sahip
  • Şirket Tendermint ve Cosmos Network gibi projelerle işbirliği yaparak kendi Blockchain’ini geliştiriyor

Kuende’nin bu kadar başarılı olmasındaki belki de en büyük sebep, proje ekibinin ta kendisidir. 20’si geliştirici olmak üzere toplamda 30 kişilik bir ekibe sahip olan Kuende, geleceğe dair planlarını gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyor.

Kuende’nin kurucusu olan ve CEO’luğunu üstlenen Pavel Antohe, bundan önceki kariyerinde Google tarafından desteklenen Blackbox adlı startupta görev alıyordu. Kendisi ayrıca yedi yıl boyunca profesyonel gamer olarak çalıştı ve bu da kendisine Kuende platformundaki oyunları geliştirme konusunda ciddi katkı sağladı.

Projenin CTO’su olan Teodor Pripoae yazılım alanında sekiz yıllık tecrübeye sahip. Kuende’de baş geliştirici olarak görev alan Pripoae, gelişim planından sorumlu.

Eskiden Google ve Twitter gibi yerlerde çalışan isimleri bünyesinde barındıran Kuende, kullanıcılara verdiği vaatleri yerine getirmek için çalışıyor.

Pek çok alanda yenilikler sunan Kuende, token satışı konusunda da diğer ICO’larda görülmeyen bir fırsat sunuyor: 3’ü 1 arada. Kuende projesi sayesinde token satışı boyunca üç farklı token almak mümkün. Kuende’nin token satışına minimum 3 ETH değerinde yatırım yapan kişiler, birbirinden farklı üç token alabiliyorlar. Bu süreç hakkında detaylı bilgi almak için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz: Token.

Kuende bundan bir süre önce token fiyatını sabitleme kararı aldı ve bu da şu anlama geliyor: Şu anda yatırım yapan kişiler, özel satış sürecindeki yatırımcılarla aynı parayı ödeyecekler. 1 Ethereum değerinde yatırım yapan kullanıcılar karşılığında 50,000 KUE alacak ve bunun üstünde birbirinden farklı fırsatlardan yararlanabilecekler.

Projenin halka açık token satışı 19 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve projeye ait whitelist’in kayıt süreci 15 Ekim’e kadar aktif olacak.

Türkiye pazarına giriş yapan Kuende, tamamen yerel kullanıcılara özel bir Telegrem grubu da oluşturdu. Gruba katılıp Kuende ekibiyle ve hatta şirketin CEO’suyla iletişime geçmek mümkün: Telegram.

Proje hakkında daha detaylı bilgi alma için bu bağlantılara göz atabilirsiniz:

– Website: ico.kuende.com

– Facebook: facebook.com/Kuende.world

– Medium: medium.com/kuende

-Ürün: kuende.com

– Twitter: twitter.com/kuende_com

– YouTube: youtube.com/c/KuendecomOfficial

– LinkedIn: linkedin.com/company/kuende

– Github: github.com/kuende

– Pazarlama & PR: [email protected]

– Duyurular ve Haberler: t.me/kuendenews

– Resmi Telegram Grubu: t.me/kuende

– Türkçe Telegram Grubu: t.me/kuende_tr

– Kore Telegram Grubu: open.kakao.com/o/ga3QDX0

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment