Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tuur Demester: Bitcoin 5.000 Dolara İnebilir!

2019 yılında yüzde 200 üzerinde yükseliş elde ederek ana akım basının yeniden gündemine oturan Bitcoin, yaşadığı büyük düşüşe rağmen hala 2019 yılının ilk günlerine göre kazançlı bir yatırım olarak durmakta.

Bitcoin yakın zamanda 6.500 dolara kadar gerilese de, daha sonra yeniden 7.000 dolar üstünde kalmayı başardı. Adamant Capital kurucusu Tuur Demester de en güncel röportajında Bitcoin’in bu dalgalı hareketlerine ve gelecekteki durumuna değindi.

Bitcoin Kısa Bir Düşüş Yaşayacak

Demester, Bitcoin’in boğa koşusu esnasında uzun vadeli yatırımcıların kemerlerini bağlayıp beklemeye başladığını ifade etti ve ellerindeki BTC’leri satanların hata ettiğini belirtti. Bitcoin’in böylesine sert bir yükseliş sonrası daha da düşeceğini açıklayan ünlü isim, toparlanma döneminden önce BTC’nin 5.000 dolara kadar inebileceğinin de altını çizdi:

”Bir ralliden sonra piyasanın nefes almaya ihtiyacı olur. Piyasanın bir nefeslenip geri çekilmesi lazım ki daha yükseğe çıkabilsin.”

Eğer BTC ünlü analistin tahminine göre hareket ederse önce sert bir düşüş, sonra da  bir o kadar sert bir yükseliş yaşayabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment